Becali, critici legate de imaginea jucătorilor de la FCSB. Amenințare directă pentru Daniel Popa

Becali, critici legate de imaginea jucătorilor de la FCSB. Amenințare directă pentru Daniel Popa Gigi Becali. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Gigi Becali are mari pretenții de la jucători și nu ezită să facă schimbări la nivel de echipă. În urma remizei cu Maccabi Tel Aviv, încheiată cu scorul 1-1, patronul FCSB a luat o decizie drastică.

Gigi Becali nu-l mai vrea titular pe Daniel Popa

Latifundiarul din Pipera are unele nemulțumiri legate de jucătorii săi. În urma meciului din prima manșă a turului doi, acesta face schimbări majore. Daniel Popa a fost titular pe teren, însă acesta a fost schimbat la pauză. În locul său a fost trimis David Miculescu.

Gigi Becali a decis ca Miculescu să rămână titular în centrul atacului. În plus, patronul FCSB i-a cerut lui Daniel Popa să slăbească.

Ar avea trei kilograme în plus

Conform patronului echipei, fotbalistul are trei kilograme în plus, fapt care îi influențează activitatea din teren.

Ne puteți urmări și pe Google News

„E diferență mare față de Popa, Miculescu m-a convins și va juca titular. Eu nu spun că Popa nu e de nivelul nostru, dar nu e de nivelul meciurilor ăstora. Dar la nivelul de la FCSB e.El trebuie să slăbească 3 kg! Dacă nu slăbește, are probleme mari cu mine”, a spus latifundiarul din Pipera, la Prima Sport 1.

Gigi Becali, FCSB

FCSB. Sursa foto: Facebook

Mai mult, Becali susține că Miculescu s-a descurcat mai bine în cazul ultimului duel, spre deosebire de Popa.

„Nu a ținut deloc de minge, nu a câștigat dueluri. A fost diferență mare între Miculescu și Popa”, a adăugat patronul FCSB.

Gigi Becali, despre ocaziile avute în ultimul meci

Cu toate că disputa s-a încheiat la egalitate, patronul FCSB s-a arătat mulțumit de rezultatele obținute. Mai mult, acesta a precizat că echipa adversă a înscris „din greșeală”.

„M-a încântat echipa. Am avut o echipă care a jucat aproape de 100%. Toți spuneau că nu avem șanse, dar Maccabi trăgea de timp. Am avut încă vreo 3 ocazii de a marca, au dat un gol din greșeala noastră. Ca valoare, suntem mult peste”, a mai spus acesta.

Meciul s-a desfășurat în fața a 26.000 de spectatori. Joyskim Dawa a reușit să echilibreze scorul în minutul 75 de joc.

Revista presei