Și Familia Regală are secrete. Cine i-a spus - rezervă - pentru prima dată prințului Harry

Și Familia Regală are secrete. Cine i-a spus - rezervă - pentru prima dată prințului Harry Sursa foto: Facebook/Prințul Harry, Familia Regală Britanică

Cartea de memorii „Spare”(n.r. „Rezerva”) a prințului Harry a subliniat nemulțumirile sale personale cu privire la Familia Regală. Se pare că aceste supărări au început încă de la naștere.

Prințul Harry a dezvăluit că tatăl său, Regele Charles, a fost cel care i-a dat inițial eticheta de „rezervă”. Povestea a fost spus chiar de Harry în cartea sa de memorii, ce are același nume.

Charles a primit un moștenitor, dar și o...rezervă

Prințesa Diana a dat naștere celui de-al doilea fiu al cuplului regal, Harry, în septembrie 1984. Atunci, Charles a făcut un comentariu surprinzător despre noul copil regal. În carte, ducele de Sussex a scris că reacția tatălui său la sosirea lui a fost: „Minunat! Acum mi-ai dat un moștenitor și o rezervă. Munca mea s-a terminat”.

Potrivit The Guardian, frustrarea lui Harry față de porecla din cartea sa este clară. Publicația a transmis că „Resentimentul lui Harry de a fi „rezervă” este tema de bază a cărții sale, prin capitole despre copilăria sa, școala sa, cariera sa ca membru în Familia Regală și în armata britanică, relația sa cu părinții și fratele său, și viața sa cu Meghan prin curtare, nuntă și căsătorie, până la propria lor experiență de părinți”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințul William este și el criticat în cartea de memorii. Relația dintre cei doi frați nu este una bună. De asemenea, prințul de Wales și-ar fi dorit să-și țină fratele cât mai departe de viața regală.

„William a fost întotdeauna un personaj puternic. Cred că copilăria sa distrusă l-a făcut dur și hotărât. Acum are reputația de a fi încăpățânat și, odată ce s-a hotărât, se ține de decizia sa. Evident, ca moștenitor al tronului, cuvântul său are o mare greutate în familie. Cred că este adevărat că a fost pregătit să adopte o poziție dură în legătură cu o serie de probleme, inclusiv Andrew și Harry”, a transmis fostul corespondent BBC, Jennie Bond.

Cum arată acum Familia Regală?

Expertul regal Michael Cole a declarat pentru GB News că nu îi vede pe Harry și William împăcându-se prea curând.

„Nu cred că există vreo șansă de reconciliere cu frații acum sau în viitorul apropiat. Se întoarce la interviul Oprah Winfrey, apoi la cartea „Spare” și la toate lucrurile care au fost spuse în seria de șase părți Netflix. A fost prea mult sânge rău și William nu va ierta”, a explicat expertul regal.

În 2019 deja se formau fisuri între frații cândva apropiați, iar paranoia lui Harry față de presă stătea și ea în calea relației lor.

În timpul unei călătorii în Africa de Sud, Harry și Meghan păreau să aibă ceva probleme. Atunci, a fost lansat un documentar despre călătoria lor, ce a avut un succes relativ atunci când a fost lansat.

„La o zi după difuzarea documentarului, William i-a scris fratelui său pe WhatsApp pentru a-l întreba dacă ar putea veni să-l vadă. Inițial, Harry a fost de acord. Apoi ducele de Sussex a vorbit din nou cu fratele său și l-a întrebat cui îi va spune. William i-a explicat că va trebui să își elibereze programul. Acest lucru ar duce automat la dezvăluirea informației secretarei sale. În acel moment, Harry i-a spus: Nu veni. Era atât de îngrijorat de faptul că echipa lui William va dezvălui vizita presei, încât a preferat să nu-și vadă fratele decât să riște să apară în ziare”,a transmis autorul Valentine Low conform express.com.

 

Revista presei