Ionuț Negoiță revine la Dinamo ca sponsor. Nu are planuri de acționariat

Ionuț Negoiță revine la Dinamo ca sponsor. Nu are planuri de acționariat Ionuț Negoiță. Sursa foto: Facebook/ Ionuț Negoiță

București. Ionuț Negoiță s-a retras de la Dinamo în 2020, după ce i-a vândut clubul lui Pablo Cortacero. Acum, fostul patron se întoarce la echipă.

Negoiță a fost patronul echipei Dinamo între 2013 și 2020. Cel mai de succes an al mandatului său a fost 2017, când echipa din „Ștefan cel Mare” a terminat sezonul pe locul trei, a câștigat Cupa Ligii și s-a calificat în preliminariile Europa League.

Ionuț Negoiță se reîntoarce la Dinamo

Administratorul special Andrei Nicolescu a afirmat că Dinamo începe să devină un club care inspiră încredere.

„Astăzi suntem în faţa dumneavoastră cu un parteneriat care înseamnă încredere, alăturarea unui brand care dezvoltă la fel ca şi Dinamo oportunităţi şi îşi caută succesul în a inspira comunităţi. Cred că este un pas în plus faţă de anul trecut, faţă de ce a putut să ofere Dinamo partenerilor săi. Anul acesta cred că inspirăm mai multă încredere. (...) Noi suntem deschişi să discutăm cu oricine”, a explicat acesta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nicolescu a completat spunând că parteneriatul cu Ionuț Negoiță este unul comercial și că subiectul legat de acționariatul lui a primit deja clarificări de la acesta.

Astfel, orice speculație ar trebui evitată, deoarece nu își are rostul în acest moment.

Dinamo

Dinamo. Sursa foto: Facebook/ Dinamo București

Nicolescu a subliniat că, dacă în viitor un om de afaceri puternic, capabil să ajute la dezvoltarea clubului Dinamo sau să-l ducă la un alt nivel, dorește să intre în acționariat prin forma prezentată încă de acum un an, ei sunt deschiși la orice discuții.

Totuși, a precizat că în prezent nu există astfel de discuții.

Fostul patron al echipei Dinamo nu vrea să redevină acționar

Informația a fost întărită și de Iulia Iana, reprezentanta companiei deţinute de Negoiţă, care a subliniat că acesta nu mai vrea să se întoarcă în acţionariat.

„Însă, fiind echipa de suflet, doreşte să facă această parteneriat comercial. Să fie clar pentru toată lumea, nu doreşte să revină în acţionariat, deşi iubeşte foarte mult fotbalul”, a explicat aceasta intențiile lui Ionuț Negoiță.

Suporterii Dinamo nu-l vor înapoi pe Ionuț Negoiță

La meciul dintre Dinamo și Petrolul Ploiești, disputat duminică și încheiat cu scorul de 4-1 în favoarea lui Dinamo, suporterii dinamoviști au afișat un banner exprimându-și nemulțumirea față de revenirea lui Ionuț Negoiță în calitate de sponsor.

Aceștia îl consideră responsabil pentru problemele financiare cu care clubul s-a confruntat după plecarea sa în 2020, potrivit Agerpres.

Revista presei