Trump, un nou atac la Biden: Nu este apt de această funcție

Trump, un nou atac la Biden: Nu este apt de această funcție

SUA. Donald Trump şi J.D. Vance, au făcut acuzații dure la adresa lui Joe Biden şi Kamala Harris, după anunţul retragerii actualului președinte din cursa pentru Casa Albă. Trump a declarat că Biden este corupt și că n-a fost în stare niciodată să fie președinte.

Donald Trump îl atacă pe Joe Biden

„ Nu este apt nici să ocupe această funcţie, şi nu a fost niciodată!”, a reacţionat Trump pe X. „Pe oricine va alege stânga de acum înainte va fi la fel”, a adăugat rivalul lui Joe Biden.

Joe Biden și Kamala Harris

Joe Biden și Kamala Harris.Sursa: Arhiva EVZ

Donald Trump, a mai spus că vicepreședinta Kamala Harris ar fi un candidat mai ușor de învins decât Joe Biden. Trump este convins că va fi mai votat ca cea pe care o susține Joe Biden. El a declarat a fost forțat să „cheltuiască timp și bani pentru combaterea lui Crooked Joe Biden” înainte ca acesta să se retragă din cursă.

El a ridicat întrebarea dacă Partidul Republican nu ar trebui să fie rambursat pentru eforturile sale, argumentând că „toată lumea din jurul lui Joe, inclusiv medicii săi și Fake News Media, știau că nu era capabil să candideze sau să fie președinte.”

Ne puteți urmări și pe Google News

Vance susține că Biden a fost cel mai prost președinte

J.D. Vance, care va deveni vicepreşedinte dacă republicanii vor câştiga alegerile prezidenţiale americane din noiembrie, consideră că Joe Biden a fost „cel mai prost preşedinte din viaţa” (sa). El a mai spus că cea pe care o sprijină Biden, Kamala Harris, este vinovată pentru toate eșecurile din mandatul său.

JD Vance și Donald Trump

JD Vance și Donald Trump. Sursa foto. captură video

Kamala Harris, un dezastru la Casa Albă

„Ea este responsabilă pentru toate aceste eşecuri şi a minţit timp de aproape patru ani în legătură cu abilităţile mentale ale lui Biden”, a mai spus senatorul de Ohio.

Vance a mai spus că Harris va fi un dezastru la Casa Albă și că și-a pierdut credibilitatea când a decis să ascundă adevărata stare de sănătate a lui Joe Biden. Cu Kamala Harris „va fi chiar mai rău” decât cu Joe Biden, a subliniat apropiatul lui Trump.

Revista presei