Joe Biden o suține pe Kamala Harris. Donald Trump: Cel mai prost președinte din istoria țării

Joe Biden o suține pe Kamala Harris. Donald Trump: Cel mai prost președinte din istoria țării Joe Biden și Kamala Harris Sursa foto: X

Joe Biden a anunţat, duminică seară, că se retrage din campania de realegere în funcţia de preşedinte al SUA, afirmând că "este în interesul partidului meu şi al ţării". El a transmis că o suține pe Kamala Harris.

Donald Trump a reacționat imediat după anunțul lui Biden, spunând că a fost „de departe cel mai prost preşedinte din istoria ţării noastre”.

Trump a mai spus la CNN că vicepreşedinta Kamala Harris va fi mult mai uşor de învins în scrutinul din noiembrie decât preşedintele democrat Joe Biden.

Biden se retrage. Trump: Toți știau că nu e capabil

Separat, Trump a postat şi pe reţeaua sa socială Truth Social, susţinând că Biden nu a fost niciodată apt pentru funcţia de preşedinte.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Escrocul Joe Biden nu a fost potrivit pentru a candida la preşedinţie, şi cu siguranţă nu este potrivit pentru a servi - şi nu a fost niciodată! El a ajuns în funcţia de preşedinte doar prin minciuni, ştiri false şi prin faptul că nu şi-a părăsit subsolul.

Toţi cei din jurul său, inclusiv medicul său şi mass-media, ştiau că nu este capabil să fie preşedinte, şi nu a fost - Şi acum, uite ce a făcut ţării noastre, cu milioane de oameni care vin peste graniţa noastră, total necontrolat şi neavizat, mulţi din închisori, instituţii mintale, şi un număr record de terorişti. Vom suferi foarte mult din cauza preşedinţiei sale, dar vom remedia daunele pe care le-a făcut foarte repede. FACEŢI AMERICA MĂREAŢĂ DIN NOU!", a scris Trump.

Biden, în vârstă de 81 de ani, a anunţat că renunţă să se prezinte la alegerile prezidenţiale din 2024, un anunţ şocant survenit cu mai puţin de patru luni înainte de scrutin şi după săptămâni în care a fost pusă sub semnul întrebării starea sa fizică şi psihică.

 

Revista presei