Subprefectul de Călărași, în imagini greu de privit. S-a rușinat și a demisionat. Update

Subprefectul de Călărași, în imagini greu de privit. S-a rușinat și a demisionat. Update Ion Petruș Stan. Sursa foto: Facebook

Update. În urma scandalului de proporții, subprefectul de Călărași, absolvent de Teologie, și-a depus demisia. Aceasta a fost înaintată ministrului Afacerilor Interne.

„Subsemnatul Stan Ionuț Petru, în calitate de subprefect al județului Călărați, numit prin Hotărârea Guvernului Nr. 2/2024, în temeiul  art. 252 alin (2), din OUG Nr. 57/2019 privind Codul administrativ, vă rog să luați act de demisia mea din funcția de subprefect al județului Călărași”, se arată în document.

Stan Ionuţ Petru, care este şi Preşedinte al Organizaţei Judeţene TSD, este licenţiat în Teologie, având Specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală.

Știrea inițială

Subprefectul județului Călărași a ajuns în centrul unui scandal uriaș. Ion Petruș Stan apare în mai multe videoclipuri care îi pot periclita imaginea. Social democratul a fost surprins în lenjerie intimă sau în timp ce lua parte la unele petreceri controversate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Subprefectul de Călărași, în centrul unui scandal

Ion Petruș Stan apare în fotografii și videoclipuri alături de mai multe tinere, în timp ce are o atitudine nepotrivită pentru funcția sa. De altfel, acesta se dezlănțuie în timpul unor petreceri, existând suspiciuni legate de faptul că acesta ar fi consumat alcool sau chiar substanțe interzise.

În imaginile respective apar și alți tineri care fac parte din organizația locală PSD.

Deputatul apare în lenjerie intimă

În timpul petrecerilor, deputatul apare în lenjerie intimă gesticulând și adresând injurii. În plus, acesta a fost surprins dormind pe jos.

Videoclipurile în care subprefectul de Călărași apare în ipostaze compromițătoare au ajuns în mediul online. Ionuț Petruș Stan, conform România TV.

Mai mult, în unele imagini, deputatul a fost surprins dezbrăcat pe bancheta din spate a autoturismului propriu.

Subprefect Călărași

Sursa foto: România TV

Scandal la Prefectura Călărași

După valul de imagini scurse în mediul online, deputatul de Călărași a fost criticat de numeroase voci. În plus, unii cetățeni susțin că acesta ar fi ținta unei răzbunări pornite de la nivelul organizației de tineret. Pentru un astfel de comportament, subprefectul ar putea fi eliberat din funcție. Social democratul a ajuns în poziția de subprefect la începutul acestui an. O parte dintre petreceri ar fi fost organizat chair de către organizația de tineret a județului.

Comportamentul deputatului a fost criticat dur și de colegii său de partid, care susțin că atitudinea sa este incalificabilă. 

„E un comportament disgrațios și nu are nimic în comun cu demnitatea onorantă a funcției.”, a spus social-democratul Rareș Hopincă.

Revista presei