Cine a pus cianura în ceai. Scenariu de film în cazul celor șase persoane, găsite moarte într-o cameră de hotel

Cine a pus cianura în ceai. Scenariu de film în cazul celor șase persoane, găsite moarte într-o cameră de hotel Sursa foto: Pixabay

Cei trei bărbați și trei femei au fost descoperiți într-o cameră care fusese încuiată pe dinăuntru.

Urme de cianură au fost găsite în cești și într-un ceainic din camera unui hotel de lux din Bangkok. Acolo, au fost descoperite corpurile a șase persoane într-o presupusă otrăvire deliberată.

Cauza morții: otrăvire cu cianură

Medicii de la Spitalul Memorial King Chulalongkorn au declarat că rezultatele inițiale ale autopsiei au arătat, de asemenea, urme ale chimicalului mortal cu acțiune rapidă în corpurile fiecărei victime. De asemenea, ei au confirmat că au murit din cauza otrăvirii cu cianură.

Medicii așteaptă încă rezultatele care arată nivelurile exacte de cianură din sângele fiecărei victime.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dr. Kornkiat Vongpaisarnsin a spus că tomografiile computerizate nu au arătat semne de traumatisme cauzate de lovituri pe corpurile morților.

Poliția din Thailanda a spus mai devreme în această dimineață că otrăvirea cu cianură a fost cauza probabilă a morții.

Cei patru cetățeni vietnamezi și doi vietnamezi americani au fost găsiți de un angajat al hotelului în cameră. Mâncarea comandată prin room service a fost găsită neatinsă în cameră - dar băuturile au fost consumate.

Patru dintre corpurile neînsuflețite au fost descoperite în sufragerie și două în dormitor.

Două dintre victime păreau să fi încercat să ajungă la ușa camerei de hotel. Cu toate acestea, persoanele s-au prăbușit înainte de a reuși, a spus poliția. Înregistrările hotelului au arătat că nu au existat alți vizitatori în cameră.

Principalul suspect

Locotenent General de Poliție Trairong Phiwpan, șeful diviziei criminalistice a forțelor de poliție thailandeze, a declarat într-o conferință de presă de miercuri că unul dintre cei șase este cel care a comis crimele la hotelul Grand Hyatt Erawan.

„După ce personalul a adus cești de ceai și două sticle de apă caldă, lapte și ceainice... unul dintre cei șase a introdus cianură”, a spus el.

Interviurile cu rudele morților au dezvăluit că a existat o dispută legată de datorii, a spus poliția.

Ofițerii au spus că investigația - ajutată de FBI - a relevat, de asemenea, un posibil motiv ar putea fi un conflict între cele șase victime legat de investiții de milioane de Baht.

Cele trei femei decedate au fost numite ca fiind Nguyen Thi Phuong, în vârstă de 46 de ani, Sherine Chong, în vârstă de 56 de ani, și Nguyen Thi Phuong Lan, tot de 46 de ani.

Victimele de sex masculin sunt Tran Dinh Phu, în vârstă de 37 de ani, Dang Hung Van, 55 de ani, și Hong Thanh Pham, de 49 de ani.

Cei șase au fost văzuți ultima dată în viață când masa a fost livrată în cameră luni după-amiază.

Guvernul vietnamez a declarat că ambasada sa din Bangkok colaborează cu autoritățile thailandeze în acest caz. În același timp, Departamentul de Stat al SUA a declarat că monitorizează situația.

Hotelul, operat de Erawan Group, are mai mult de 350 de camere și este situat într-o zonă populară turistică din capitala Thailandei, cunoscută pentru cumpărături de lux și restaurante, potrivit Sky News.

Revista presei