Doja Cat are o avere colosală. A învățat să cânte de una singura

Doja Cat are o avere colosală. A învățat să cânte de una singura Doja Cat. Sursa foto/Instagram

Doja Cat este o revelație în domeniul muzicii, drept urmare, vedeta are și o avere pe măsură. Chiar dacă începuturile au fost destul de complicate, acum Doja Cat se poate lăuda cu peste 12 milioane de dolari ca venituri. Amala Ratna Zandile Dlamini, pe numele său adevărat, a învățat să cânte singură, scrie presa americană.

Primul ei mix rap a fost încărcat pe internet, pe SoundCloud în 2012. Dar drumul către succes avea să prindă contur mai târziu. Sub Kemosabe Records, Doja Cat a lansat primul ei EP, Purrr! în august 2014. Cântecul ei de debut, So High, a câștigat rapid 712.000 de streamuri pe platforma online.

Screenshot

Avere de milioane

Discografia prolifică a lui Doja Cat include patru albume de studio, un EP, 44 de single-uri (17 ca artist special). Succesul viral al piesei ei Mooo! i-a adus o atenție semnificativă. Doja Cat și-a lansat cel de-al doilea album de studio, Hot Pink, în noiembrie 2019. Albumul a avut un succes comercial extraordinar, devenind cel mai mare album R&B al anului în SUA.

Și al zecelea cel mai bine vândut album al anului pe toate platformele din întreaga lume în 2021. Doja Cat și-a lansat al patrulea album de studio, Scarlet, în septembrie 2023, care a atins vârful și în primele zece din Regatul Unit și Statele Unite. Single-ul său principal, Paint the Town Red, a devenit cel mai de succes cântec al ei de până acum.

Ne puteți urmări și pe Google News

Peste 34 de milioane de albume vândute

Și a marcat primul ei număr solo pe Billboard Hot 100 și Global 200. Potrivit RIAA, Doja Cat a vândut peste 34 de milioane de albume doar în Statele Unite. Estimările sugerează că un artist câștigă în jur de 150.000 USD pentru 500.000 de albume vândute la o rată de redevențe mai mică și aproximativ 500.000 USD.

Cântăreața, câștigătoare a premiului Grammy, a câștigat probabil peste 10,2 milioane de dolari din vânzările sale de 34 de milioane de albume.

Revista presei