Nominalizările la premiile Emmy din 2024. Cele mai bine cotate filme. Totul despre ceremonie

Nominalizările la premiile Emmy din 2024. Cele mai bine cotate filme. Totul despre ceremonie Premii Emmy,.Sursa foto: Facebook

La doar șase luni după o ceremonie amânată de grevă, premiile Emmy s-au întors. Nominalizările pentru cea mai prestigioasă ceremonie de premiere a televiziunii vor fi dezvăluite miercuri dimineață.

„Shogun”, drama de epocă luxuriantă, și «The Bear», comedia care induce anxietate, sunt pregătite să aibă o zi mare. Se așteaptă ca „Baby Reindeer” de la Netflix să se remarce printre episoade limitate.

Ziua nominalizărilor Emmy este umbrită în acest an. Grevele duble de anul trecut, împreună cu mai mulți ani de reducere a costurilor, au adus industria în pragul unei contracții. Epoca televiziunii de vârf este acum în oglinda retrovizoare. De exemplu, numărul de emisiuni prezentate anul acesta pentru a fi luate în considerare la Emmy a scăzut vertiginos.

Ce este de știut despre premiile Emmy din acest an?

Cum să urmăriți nominalizările pentru Emmy?

Nominalizările pentru mai multe categorii majore vor fi anunțate la ora 11:30, ora Europei de Est. Acestea pot fi urmărite pe site-ul Emmy sau pe YouTube. Doi foști câștigători ai Emmy-urilor, Tony Hale („Veep”) și Sheryl Lee Ralph („Abbott Elementary”), vor găzdui ceremonia de nominalizări. Vor fi peste 100 de categorii în acest an. Nominalizările pentru fiecare categorie vor fi disponibile pe site-ul Emmy la scurt timp după aceea. Serialele TV eligibile pentru nominalizările de miercuri au trebuit să aibă premiera în perioada iunie 2023 - mai 2024.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Shogun” ar putea domina. „Shogun”, succesul FX despre Japonia feudală din secolul al XVII-lea, va conduce probabil într-o categorie dramă care va fi plină de debutanți. Succesul pentru „Shogun” ar fi un moment în sine. Deși a fost realizat de o rețea americană (FX) pentru un serviciu național de streaming (Hulu), dialogul serialului a fost în mare parte în japoneză. În ultimii ani, americanii au arătat un apetit mult mai mare pentru serialele cu subtitrări. Așteptați ca serialele de debutanți - posibil „Fallout” și „Mr. and Mrs. Smith” - să se alăture nominalizaților pentru prima dată la categoria cea mai bună dramă, poate „The Gilded Age” și „The Morning Show”. Ultimul sezon al serialului „The Crown” ar putea fi singurul nominalizat care revine în categorie.

„The Bear”- „Ursul” ar putea bate un record

„The Bear”, marele câștigător al categoriilor de comedie la ceremonia Emmy din ianuarie, amânată de grevă, este pe cale să se impună în rândul nominalizărilor. Acesta ar putea, de asemenea, să doboare un record. Niciun serial de comedie nu a obținut vreodată mai multe nominalizări decât cele 22 primite de „30 Rock” în 2009. Specialiștii Emmy cred că „Ursul” are șanse să reușească. O zi mare ar putea declanșa o nouă rundă de dezbateri cu privire la faptul dacă serialul este cu adevărat o comedie. Și nu uitați - deși este derutant - votul este pentru sezonul care a avut premiera anul trecut, nu luna trecută.

Unele categorii pierd locuri pentru nominalizați din cauza lipsei de înscrieri. Categoria „cel mai bun talk-show” va fi redusă de la cinci la patru nominalizați (ceea ce înseamnă că un nominalizat permanent precum Stephen Colbert, Seth Meyers sau Jimmy Kimmel ar putea fi eliminat). Iar categoriile cel mai bun actor și cea mai bună actriță într-un serial limitat vor scădea de la șase la cinci locuri, conform nytimes.com.

Câștigătorii vor fi dezvăluiți peste două luni. Ceremonia Emmy în prime-time va avea loc duminică, 15 septembrie, și va fi difuzată pe ABC. Ceremonia amânată din ianuarie, care a fost difuzată de Fox, a avut o audiență de numai 4,4 milioane de telespectatori, un record negativ. ABC nu a anunțat încă gazda din acest an.

Revista presei