Ionuț Stroe, despre șoferii care refuză testul anti-drog: Îmi ridică un mare semn de întrebare

Ionuț Stroe, despre șoferii care refuză testul anti-drog: Îmi ridică un mare semn de întrebare DrugTest. Sursă foto: Facebook

Ionuț Stroe, preşedinte al organizaţiei PNL Sector 4, este de părere că acei șoferi care refuză testarea „au ceva de ascuns”. Mai mult, purtătorul de cuvânt al liberalilor spune că înainte de a urca la volan șoferii trebuie să se gândească la viața lor si a celorlalți participanți din trafic.

Ionuț Stroe, despre șoferii care refuză testul anti-drog

Ionuț Stroe a mai spus că de fiecare dată când i s-a cerut să fie testat cu fiola nu a refuzat. În opinia sa, „un șofer care refuză din principiu testarea îmi ridică un mare semn de întrebare”.

De asemenea, liderul PNL, a recunoscut că „niciodată nu am refuzat testul cu fiola sau să fi cerut să merg la spital pentru recoltare de probe. Pentru că niciodată nu am avut ceva de ascuns sau vreo temere legată de testare”.

Sfatul președintelui PNL Sector 4 mai afirmă că atunci „când ne urcăm la volan, trebuie să fim conștienți că suntem responsabili atât de viața noastră, cât și a celorlalți de pe șosele”.

Ne puteți urmări și pe Google News

În opinia sa, nu e un capăt de lume să stai  72 de ore fără permis

Ionuț Stroe este de altă părere față de dezbaterile publice pe tema acesta și spune că cele 72 de ore fără permis nu înseamnă altceva decât să-ți „dovedești nevinovăția”.

Aparatele antidrog ale Poliției Rutiere, pline de eroriIonuț Stroe, despre șoferii care refuză testul anti-drog. Sursa foto: EVZ

Liberalul mai spune că „a fost introdusă acea limită de 72 de ore pentru suspendarea permisului, până la care statul are obligația să realizeze analize de laborator, altfel permisul este returnat posesorului”.

Șoferii ar trebui să fie liniștiți deoarece „în ipoteza puțin probabilă să ai un fals pozitiv, ai 72 de ore la dispoziție să îți dovedești nevinovăția”.

Ionuț Stroe nu crede în teoria cu Nurofenul

Ionuț Stroe a mai subliniat faptul că „teoriile conform cărora aceste teste vor ieși pozitive de la un simplu Nurofen se bazează pe cazuri extreme și foarte rare”.  Iar „dacă noi, cei curați, cădem pradă acestora nu facem altceva decât să îi protejăm pe aceia care consumă droguri și se urcă la volan”, a mai spus președintele PNL Sector 4.

Ionuț Stroe crede în acuratețea acestor teste motivând că „în această eră a tehnologiei este absolut necesar sa folosim aparate și teste de calitate, cum se întâmplă în alte țări, pentru a nu mai lăsa posibilitatea acestor inconștienți să pună la îndoială și să evite testarea, a scris liberalul pe social media.

Revista presei