Tragedii care s-au produs în mod inexplicabil. Nici până acum nu se știe ce s-a întâmplat

Tragedii care s-au produs în mod inexplicabil. Nici până acum nu se știe ce s-a întâmplat Moarte. Sursa foto Pixabay

Multe persoane au avut parte de o moarte stupidă, iar ceilalți s-au amuzat copios. Fostul președinte francez, Felix Faure, a murit în 1899, în propriul birou în timp făcea amor cu amanta. Oamenii i-au iertat infidelitatea, dar nu au putut uita că a decedat în timp ce simțea plăcere.

Alte persoane care au avut parte de o moarte stupidă

Cântărețul francez Claude Francois, care a compus varianta originală a melodiei My Way (Comme d’habitude), a murit electrocutat în timp ce încerca să schimbe un bec în cadă. Mulți s-au amuzat și au spus că acesta era bun doar la muzică. Artistul nu s-a gândit că se va electocuta dacă va schimba becul dintr-o cadă plină cu apă.

Moarte

Moarte. Sursa foto Pixabay

O altă moarte ciudată este a dramaturgului Tennessee Williams care, în anul 1983, a fost găsit mort în camera de hotel, dupa ce s-a înecat cu un dop de sticlă. Acesta ar fi consumat foarte mult alcool înainte și nu și-ar fi dat seama de dop.

În 2005, Lee Seung Seop, un coreean în vârstă de 28 de ani, a murit într-o cafenea, după ce jucase Starcraft & World of Warcraft timp de aproximativ 50 de ore consecutiv. Cu șase săptămâni înainte de moartea sa, fusese concediat pentru că nu mai venea la serviciu din cauza jocurilor pe calculator.

Ne puteți urmări și pe Google News
Moarte

Moarte. Sursa foto Pixabay

Și-a introdus alcool prin rect

Un bărbat din Texas, SUA, și-a introdus alcool prin rect, printr-o procedură similară celei prin care se face o clismă. El a murit dupa ce și-a introdus în organism două sticle de alcool, de 1,5 litri. Bărbatul nu ar fi avut voie să bea alcool niciodată, dar nu a putut înțelege acest lucru.

Doi tineri din Carolina de Sud, soț și soție, au fost găsiți în comă, goi pe stradă. Se pare că cei doi iubăreți au căzut de la balcon în timp ce făceau alcool. Aceștia erau dornici de senzații tari și nu s-au mai gândit la siguranță.

S-a împiedicat de propria barbă

Hans Steininger, care avea cea mai lungă barbă din lume: de 1,4 metri, a murit într-un incendiu. El a încercat să fugă, dar s-a împiedicat de propria barbă și și-a rupt gâtul.

Revista presei