Irina Loghin, tariful pentru un recital la nunți. Spune și bancuri

Irina Loghin, tariful pentru un recital la nunți. Spune și bancuri Irina Loghin. Sursa foto: Facebook

Irina Loghin este artista care întreține atmosfera la nunți spunând chiar și bancuri. Culmea este că deși are o vârstă înaintată, artista nu renunță la evenimente. Așa se face că potrivit unor informații din spațiul public, aceasta se numără printre favoritele celor care au evenimente. La cei 84 de ani, artista nu se dezice, chiar dacă onorariul său ajunge la 2.000 de euro.

”Dar merită, căci, de banii aceștia, Irina Loghin spune și bancuri, știe cu zecile! Lumea se simte bine și o cheamă mereu, este o artistă care și-a păstrat fanii, fiind prezentă și în online.

Irina Loghin, muzică populară

Irina Loghin Sursa Foto: Arhiva EVZ

Artista nu rămâne niciodată peste nopate la hotel

Pe conturile sociale, postează și momente frumoase din viața de familie”, a explicat o sursă din anturajul vedetei. Pe de altă parte, artista se pare că preferă patul de acasă indiferent de locația în care se află. ”Atunci când are spectacole în afara Bucureștiului, dacă este într-un oraș mai apropiat, Irina Loghin nu doarme la hotel, deși primește o cameră, la fiecare eveniment.

O ține să se mai odihnească, să se schimbe, dar nu să și doarmă, peste noapte. După ce și-a terminat programul artistic, ea se grăbește să ajungă acasă, la vila ei din București, unde este așteptată de soț. Are un impresar, care o ajută cu absolut tot, este și șofer și bodyguard, este de toate, un om tare de treabă”, a explicat aceiași sursă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Irina Loghin se întreține cu mare atenție

Cert este că Irina Loghin este una dintre veteranele muzicii populare românești. Ba mai mult, aceasta spune cum se întreține. ”Artista spune că nu va coborâ de pe scenă decât în momentul în care nu va mai putea să cânte.

Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu, în fiecare dimineață, beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună!”, a spus Irina Loghin.