Ținuta provocatoare purtată de Daniela Crudu la botezul copilului. A atras toate privirile

Ținuta provocatoare purtată de Daniela Crudu la botezul copilului. A atras toate privirile Daniela Crudu. Sursa foto: Instagram

București. Daniela Crudu și-a botezat sâmbătă cel de-al doilea copil. Evenimentul a fost unul cu fast, astfel că, ținuta purtată de fosta asistentă TV a fost una pe măsură.

Ea a optat pentru o rochie mini, de un albastru deschis, cu un decolteu extrem de adânc. În plus, a decis să-și asorteze ținuta cu cea a micuțului Dominic, care a purtat un costumaș de aceeași culoare.

Daniela Crudu a atras toate privirile cu ținuta aleasă

După ceremonia religioasă, fosta asistentă de televiziune și-a invitat apropiații la o petrecere, unde au continuat să se distreze până târziu în noapte.

De altfel, Daniela Crudu a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii de la eveniment, inclusiv cu soțul său.

Acesta a ales să poarte o pereche de pantaloni albi, asortați cu o cămașă de aceeași culoare și cu buline negre.

Daniela Crudu

Cruduța la biserică. Sursa foto: Instagram

Locația evenimentului, decorată în albastru

De altfel, locația evenimentului a fost decorată cu baloane și flori albastre. De asemenea, invitații s-au putut bucura de un candy bar cu dulciuri de tot felul, iar pe unele apărea chiar numele celui mic, Dominic Gabriel.

La final, a fost servit și tortul, tot albastru. Daniela Crudu a postat mai multe clipuri video de la petrecere, unde au întreținut atmosfera mai mulți cântăreți.

Daniela Crudu a născut cel de-al doilea copil în luna mai

În luna mai, Cruduța a adus pe lume al doilea copil. Fosta asistentă TV a împărtășit vestea cu fanii ei și a publicat prima imagine cu bebelușul pe rețelele sociale.

Copil Daniela Crudu

Copil Daniela Crudu. Sursa foto: Instagram

„Duminică, 05.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu. Mulțumim!”, a scris aceasta atunci, potrivit Libertatea.  

De altfel, Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima oară în 2023, când a ajuns pe lume o fetiță, pe nume Daiana.

Cruduța a devenit cunoscută după ce a fost asistentă TV la „Un show păcătos”. După ce și-a dat demisia din televiziune, bruneta a început să facă bani din platformele pentru adulți.