Surpriză la Insula iubirii. Au lăsat medicina și ingineria pentru a deveni ispite

Surpriză la Insula iubirii. Au lăsat medicina și ingineria pentru a deveni ispite Sursa foto: Antena 1

Insula iubirii va reveni la Antena 1. Noul sezon aduce surprize de proporții pentru fanii emisiunii. Astfel, pe lista ispitelor au fost acceptate tinere din diferite domenii de activitate, care intră în competiție cu scopul de a se remarca, dar și pentru a-și pune relațiile la încercare.

Insula iubirii. Lista ispitelor din noul sezon

Recent, Antena 1 a anunțat lista ispitelor masculine pregătite pentru acest sezon. Pe lângă băieți, în competiție intră și ispitele feminine, care au vârste cuprinse între 24 şi 39 de ani.

Tinerele vin din domenii diferite de activitate și au planuri mari pentru emisiune. Astfel, acestea lasă deoparte activitatea profesională pentru a remarca în acest show.

Din ce domenii provin tinerele

Una dintre noile ispite este medic rezident, iar alta s-a pregătit pentru meseria de inginer constructor. O altă ispită pregătită să facă față provocărilor din reality-show este instructor de cycling. De asemenea, în emisiune va intra un make-up artist, dar și o antreprenoare de succes.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tinerele ispite vor petrece timp alături de cele cinci cupluri înscrise, urmând ca partenerii să își testeze relațiile.

Insula Iubirii

Sursa foto Youtube

Insula iubirii. Noile ispite din emisiune

Acțiunea se va desfășura în două resorturi din Phuket, unde cuplurile își vor pune dragostea la grea încercare. Emisiunea Insula iubirii este așteptată de numeroși de fani și va reveni din 15 iulie pe post. Aceasta se va difuza în zilele de luni, marţi şi miercuri, începând cu ora 20.30.

Anca Zoţoiu este instructor cycling şi are 39 de ani. Noua ispită este pasionată și de arta machiajului și nu a ezitat să se pregătească și în acest domeniu, arată Paginademedia.

De asemenea, în competiție va intra și Maria Tebieş. Ispita are 26 de ani și s-a pregătit pentru o carieră în medicină. Tânăra s-a născut peste Ocean, însă la vârsta de 17 ani s-a mutat în România.

Florentina Ulmeanu este make-up artist şi model, dar se recomandă a fi lipsită de inhibiții.  În plus, aceasta se consideră potrivită pentru a juca rolul ispitei.

Totodată, pe lista ispitelor se află șj Ioana Zamfir și Loredana Martin, în vârstă de 31 de ani și respectiv 36 de ani. Ioana este pictoriță și pasionată de artă, iar Loredana a devenit manager.

Flori Olar a obținut medalii la Bikini Fitness, iar Mădălina Maricuţ este inginer constructor și se remarcă într-o lume a bărbaților. Diandra Moga are 27 de ani și a intrat în antreprenoriat, iar Larisa Mârtan, este o dansatoare de 24 de ani, pregătită să se remarce în emisiune.

De asemenea, Anamaria Vaida se va alătura celor din competiția. Noua ispită este animatoare și tehnician în domeniul beauty.