Un cunoscut blogger din România a aflat unde e Paradisul pe Pământ

Un cunoscut blogger din România a aflat unde e Paradisul pe Pământ Bali. Sursa foto: Pixabay

Cezar Dumitru este un mare iubitor de călătorii, iar toate experiențele sale le împărtășește pe blogul său. Bloggerul spune că se ferește să facă comparații, dar de data aceasta a ales o destinație pe care o compară cu „paradisul”

Cezar Dumitru, blogger, a aflat unde se află paradisul pe Pământ

Cezar Dumitru este convins că a descoperit cel mai minunat loc de pe Pământ. Bloggerul spune că odată ajuns acolo simți că esti într-o lume de poveste, aproape ireală. Tot el spune că toate locurile pe care le-a vizitat, și sunt multe, au un farmec aparte, din acest motiv este foarte greu să alegi destinația perfectă pentru o vacanță pe care să n-o uiți niciodată.

Stâncă, Coasta, Plajă, Insulă, LitoralCezar Dumitru, blogger, a aflat unde se află paradisul pe Pământ. Sursa foto: Pixabay

Cezar Dumitru spune în descrierea sa despre locurile de vis pe care le-a vizitat că multă lume l-a întrebat dacă are un top al preferințelor. Bloggerul a ajuns la concluzia că Bali este cu adevărat locul rupt din rai. Este locul care le are pe toate, și nu poate să-l uite.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deși evită să facă comparații, bloggerul spune că e greu să compare destinațiile între ele, și spune: „Cum aș putea compara Fiji cu Tibetul, Mykonos City cu Cuzco sau Machu Picchu cu Khiva?”.

Bloggerul recunoaște că Bali este un loc special

Cezar Dumitru a colindat lumea în lung și în lat, a văzut locuri uluitoare în călătoriile sale, dar Bali este destinația pe care n-o poate uita, spunând că i-a rămas la inimă.

Bloggerul mai spune că deși a „văzut multe alte locuri, și am călcat în numeroase locuri de pe Terra, Bali mi-a rămas undeva acolo bine înfipt în corazon”.

Mare, Coasta, Munţi, Bali, IndoneziaCezar Dumitru, blogger, a aflat unde se află paradisul pe Pământ. Sursa foto: Pixabay

Cezar Dumitru descrie în postarea sa de pe blogul personal locul numit de el „paradis”, și spune că este acea destinație care în imaginea sa arată cu adevărat cu Paradisul. Peisajul, spune el, îți taie respirația. Peste tot sunt numai flori, enorm de mulă vegetație de un verde amețitor. Tot aici întâlnești oameni primitori și zâmbitori.

În concluzie, blogerul recunoaște că atunci când a ajuns în Bali din start a spus că acest loc este fix ceea ce își imagina despre locul perfect de pe Pământ. Iar toate aceste experiențe le-a împărtășit pe blogul său.