Trucul care te ajută să scoți rapid sâmburii de la cireșe. Merită încercat

Trucul care te ajută să scoți rapid sâmburii de la cireșe. Merită încercat Cireșe. Sursa foto: Pixabay

Trucul care te ajută să scoți rapid sâmburii la cireșe. Un român a descoperit o metodă simplă pentru a scoate sâmburii de la cireșe și vișine. Cei care vor să încerce acest truc au nevoie doar de un patent și o furculiță. Scapi de problema sâmburilor în doar câteva secunde.

Trucul care te ajută să scoți rapid sâmburii la cireșe

„Vă învăț o metodă nouă pentru a scoate sâmburii din cireșe. Luăm o furculiță și un patent. Folosind patentul, strâmbăm primul picioruș și îl dăm pe spate. Același lucru îl facem și cu cel de-al patrulea. Cele două piciorușe din mijloc le aplecăm puțin, folosind același patent.

Luam cireșica, băgăm cele două piciorușe în ea, tragem și scoatem sâmburele. Rămâne perfect intactă. Nu iese zeama și rămân perfecte pentru dulceață.”, a povestit George Cătălin Lăpădat, cel care a descoperit acest truc simplu, pe TikTok.

@george.catalingg 🍒🍒#viațalațară #foryoupage #foryou #georgegg #viral ♬ sunet original - Lăpădat George Cătăl

Ne puteți urmări și pe Google News

Cireșele au o mulțime de beneficii pentru sănătate

Cireșele au o mulțime de beneficii pentru organism. Consumul lor contribuie la reglarea tensiunii arteriale și previne apariția cancerului. Aceste fructe gustoase scad riscul de diabet și de boală hepatică grasă non-alcoolică. Cireșele te ajută să dormi mai bine, deoarece sunt foarte bogate în melatonină. Mai multe studii au arătat că cireșele scad nivelul de anxietate și contribuie la îmbunătățirea stării de spirit.

Vișinele, un remediu natural împotriva insomniilor

Și vișinele au multe beneficii pentru sănătate. Acestea reduc nivelul de zahăr din sânge, ceea ce înseamnă că sunt ideale pentru persoanele care suferă de diabet. Vișinele, la fel ca și cireșele, scad riscul bolilor de inimă, ajutând la reglarea circulației și a tensiunii arteriale.

vișine

Vișine. Sursa foto Arhiva EVZ

Vișinele îmbunătățesc memoria și concentrarea. Medicii spun că aceste fructe pot prevenii apariția Alzheimerului și a Parkinsonului. Vișinele mai pot funcționa și ca un aliat împotriva insomniilor. Consumate cu maxim 3 ore înainte de culcare, îmbunătățesc calitatea somnului.