Rapid pierde un nou jucător important. Fotbalistul a ajuns la un acord cu Sparta Praga

Rapid pierde un nou jucător important. Fotbalistul a ajuns la un acord cu Sparta Praga Rapid pierde un jucător important. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Ermal Krasniqi va pleca în această vară de la Rapid și va ajunge la campioana Cehiei, Sparta Praga.

Ermal Krasniqi pleacă de la Rapid

Jucătorul, care evoluează pe postul de extrema stângă la Rapid, a ales să părăsească SuperLiga.

Rapid și Sparta Praga ar fi ajuns la un acord pentru transferul jucătorului, informație confirmată și de impresarul acestuia.

Dan Șucu va obține suma de două milioane de euro.

Rapid București

Două milioane de euro în schimbul jucătorului

În schimbul lui, Dan Șucu pătea un milion de euro în ianuarie, atunci când kosovarul ajungea la Rapid.

Mutarea ar urma să fie oficializată chiar în cursul acestei săptămâni, finanțatorul giuleștenilor dublând banii investiți.

Reporterii GSP l-au contactat pe impresarul fotbalistului, iar acesta a confirmat mutarea la Sparta Praga.

Rapid

În Giulești ar mai putea intra încă 300.000 de euro sub formă de bonusuri de performanță

Pe lângă cele două milioane de euro primite din transfer, Rapid ar urma să mai încaseze bani din bonusuri de performanță.

Ermal Krasniqi a bifat 17 partide și a devenit unul dintre preferații suporterilor giuleșteni. Acesta a reușit 6 goluri și 3 pase decisive în decursul celor șase luni petrecute în Giulești.

În momentul de față, Ermal Krasniqi  se află în Norvegia, în lotul celor de la Kosovo. Naționala sa a fost învinsă de naționala lui Erling Haaland cu scorul de 3-0. Jucătorul nu a fost introdus pe teren.

Cehii vor fi în urca capilor de serie și vor putea da de FCSB chiar din primul tur. Dintre cele șase goluri marcate la Rapid, două dintre ele au fost înscrise în poarta celor de la FCSB. Ermal Krasniqi l-a învins categoric pe Târnovanu în umilința de pe Arena Națională, atunci când Rapid s-a impus cu scorul de 4-0. Kosovarul a marcat și în meciul tur din play-off, încheiat la egalitate, 2-2.

Potrivit site-ului de specitalitate transfermarkt.com, Ermal Krasniqi valorează 1.6 milioane de euro.