Aris Eram, fiul Andreei Esca, a semnat cu Antena 1. Va apărea la o emisiune extrem de urmărită

Aris Eram, fiul Andreei Esca, a semnat cu Antena 1. Va apărea la o emisiune extrem de urmărită Aris Eram. Sursa foto: Instagram

După apariția sa în sezonul anterior al emisiunii America Express, popularitatea lui Aris Eram a cunoscut o creștere semnificativă. În urma acestui succes, fiul Andreei Esca revine în lumea televiziunii.

Cu toate acestea, el a optat pentru a semna un contract cu Antena 1, în loc de Pro TV, postul la care lucrează mama sa. Tânărul a debutat deja pe micile ecrane, în cadrul noului proiect în care a fost implicat.

Aris Eram se alătură echipei Neatza cu Răzvan și Dani

Astfel, fiul Andreei Esca a intrat în echipa Neatza cu Răzvan și Dani, iar anunțul a fost făcut oficial chiar și pe pagina de Instagram a emisiunii.

„Gașca veselă are un nou membru. Bine ai venit, Aris!”, se arată în mesajul postat.

Ne puteți urmări și pe Google News

La rândul lui, Aris Eram a distribuit în secțiunea de Stories de pe platforma socială o poză alături de chef Nicolai Tand, cu care a filmat și o serie de reclame, în trecut.

Acesta și-a făcut deja debutul în show-ul matinal, unde a apărut în ediția din 2 iunie. De altfel, va putea fi urmărit acolo în fiecare duminică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Neatza cu Razvan si Dani (@neatzacurazvansidani_oficial)

Alexia Eram emoționată pentru fratele ei mai mic

Vestea a fost anunțată cu entuziasm și de sora mai mare a lui Aris Eram, Alexia, ce a mărturisit că are emoții pentru fratele său, însă are încredere în el că se va descurca.

„Chiar dacă este duminică eu m-am trezit la ora 7.30 ca să-l duc pe Aris la prima zi lui de emisiune. Îl vedeți de acum înainte la Neatza cu Răzvan și Dani. Am și eu emoții pentru el, dar 100% se descurcă”, a transmis fiica Andreei Esca pe Instagram.

Neatza cu Răzvan și Dani.

Neatza cu Răzvan și Dani. Sursa foto: Instagram

Și fanii emisiunii matinale au primit cu bucurie vestea, ce i-au transmis lui Aris Eram încurajări și mult succes la Antena 1.

„Felicitări! Cooptarea lui Aris dovedeşte că ne facem bine, că educația şi bunul-simț n-au murit”, „E un băiat smart” sau „Ce surpriză plăcută”, sunt doar câteva din mesajele celor care s-au bucurat de aducerea lui Aris în echipa Neatza cu Răzvan și Dani.