Când ar putea fi externat Florin Piersic. Medicii sunt mulțumiți de starea de sănătate a actorului

Când ar putea fi externat Florin Piersic. Medicii sunt mulțumiți de starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Sursa foto: Arhiva EVZ

Florin Piersic ar putea fi externat în câteva zile, anunțul vine de la doctorul Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală.

Florin Piersic ar putea fi externat în această săptămână

În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a trecut prin trei operații grele, iar acum maestrul se deplasează în cârje. Chiar dacă va fi externat, actorul își va continua tratamentul la domiciliu.

„Nu e un proces simplu. Nu e un lucru care să se rezolve repede, pentru că vorbim de piesele unui puzzle. Dar veștile sunt bune și când spun asta mă refer la evoluția care e una bună. Discuția legată de plecare sigur că există.

Nu este nevoie să ajungă la Matei Balș pentru că până la urmă, procesul infecțios este în curs de rezolvare și asta se întâmplă încă de la început. Vă aduceți aminte, echipa medicală multidisciplinară asta a făcut încă din primul moment. Recuperarea nu se referă doar la partea legată de infecțioase. Se referă la ortopedie, la cardiologie și la monitorizarea cu totul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Este clar că pentru dumnealui cel mai bine este să fie acasă. E adevărat că dacă e acasă nu înseamnă că nu se continuă această recuperare. Nu înseamnă că nu vor fi niște pași şi de acum încolo", a spus dr. Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din București.

Florin Piersic.

Florin Piersic. Sursa foto: Arhiva EVZ

Mesaj adresta tututor fanilor

După ce a fost mutat de pe secția de ATI, în stilul său caracteristic, actorul Florin Piersic a transmis prin intermediul presei un mesaj fanilor și tuturor celor care îl iubesc. „Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă. Văd cum o să merg, pentru că și eu aștept să vin la tine să vorbim, să povestim. Sunt într-un fel de recuperare.

Pur și simplu am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut și acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât. Cu toate că la 90 de ani nu prea ne dăm mâna, dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnească", a spus Florin Piersic.

Florin Piersic

Actorul Florin Piersic; Sursa foto: Arhiva EVZ

Florin Piersic a suferit trei intervenții chirurgicale dificile

Florin Piersic a fost operat pentru a treia oară de medicii de la Spitalul Foișor din Capitală, care i-au înlocuit proteza de la genunchi, sursa infecției care s-a răspândit în corp, potrivit Antena 3.