O nouă televiziune în România. A început să emită

O nouă televiziune în România. A început să emită Un nou tip de televiziune este lansat de către cei de la Vodafone. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Grupul Clever, care deține mai multe posturi de televiziune printre care și Prima TV, a anunțat oficial lansarea canalaului Prima World. Postul este disponibil și în rețeaua RCS.

Grupul Clever lansează un nou canal de televiziune

Grupul Clever au gândit inițial un alt nume pentru cananul de televiziune Prima World. După ce a obținut acordul Consiliului Național al Audio-Vizualului (CNA) , conducătorii trustului au decis schimbarea denumirii din Prima Food & Travel în cea pe care postul o are acum.

Noul canal de televiziune a fost integrat în grila RCS la poziția 156, în locul televiziunii Arcadia. Prima World este un concept crescut de grupul Clever, dedicat în exclusivitate turiștilor. Emisiunile și reportajele vor prezenta destinații și obiective turistice din toată lumea.

Grupul Clever lansează un nou post de televiziune

Grupul Clever lansează un nou post de televiziune. Sursa foto: Agro. TV

Post de televiziune dedicat în exclusvitate turiștilor

Postul de televiziune va expune istorii și povestiri locale despre obiectivele turistice prezentate. Telespectatorii vor afla lucruri neștiute până acum.  „Suntem gata să le oferim telespectatorilor o experienţă unică, bazată pe calitate, diversitate şi profesionalism.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prima World va fi locul în care informaţia întâlneşte divertismentul, unde tradiţia se îmbină cu inovaţia şi unde fiecare membru al familiei găseşte ceva pe placul său.”, a declarat despre noul proiect al grupului Clever,  Adrian Bucă, manager Prima World.

Un post de televiziune intră pe piața media din România

Concurență pe piața media. Sursa foto: Arhiva EvZ

Grupul Clever are în portofoliu 16 canale de televiziune

Printre emisiunile pe care le vor putea viziona telespectatorii Prima World se numără și seria Planet Terra, o producție documentară alcătuită exclusiv din muzică și imagini.

„On Tour” este o altă emisiune care îi va ține captivi pe cei pasionați de călătorii în fața micilor ecrane. Telespectatorii vor fi purtați în locuri exotice îndepărtate. Serialul promite o călătorie în timp, începând cu lumea strămoșilor noștri și până în epoca modernă. Călătoria continuă cu un tur amplu în orașele importante din toate colțurile lumii.

Grupul Clever are în portofoliu numai puțin de 16 canale TV. Printre care: PRIMA TV, PRIMA NEWS, PRIMA SPORT 1, PRIMA SPORT 2, PRIMA SPORT 3, PRIMA SPORT 4, PRIMA SPORT 5, PRIMA 4 K, PROFIT NEWS, AGRO TV, MEDIKA TV, CINEMARATON, PRIMA HISTORY, PRIMA COMEDY, PRIMA WORLD, NOSTALGIA TV si 9 website-uri (primanews.ro, primasport.ro, medikatv.ro, agro-tv.ro, profit.ro, cinemaraton.ro, primatv.ro, servuscluj.ro, primaplay.ro), potrivit paginademedia.ro.