Mihai Rotaru, revoltat după meciul cu Farul. Acuzații la adresa lui Ovidiu Hațegan

Mihai Rotaru, revoltat după meciul cu Farul. Acuzații la adresa lui Ovidiu Hațegan Mihai Rotaru. Sursa foto: Arhiva EVZ

Mihai Rotaru a făcut mai multe acuzații la adresa lui Ovidiu Hațegan, arbitrul din camera VAR de la Ovidiu, după meciul dintre Farul și Universitatea Craiova, scor final 3-3.În minutul 76, „marinarii” aveau trei goluri avantaj pe tabelă, datorită „dublei” lui Louis Munteanu și reușitei lui Diogo Queiros. Nici oltenii nu s-au lăsat mai prejos. Alex Mitriță a punctat de trei ori, în minutele 77, 89 și 90+7.

Rotaru a declarat că Ovidiu Hațegan era poreclit „Hoțegan” în Bănie și că multă lume consideră că acesta dezavantajează Universitatea Craiova. El a mai spus că Farul Constanța a avut un penalty inexistent.

Mihai Rotaru, deranjat de Ovidiu Hațegan

„La meciul cu FCSB s-a dat penalty inexistent. Cine era în camera VAR cu FCSB? Hațegan. Meciul următor, Otele îi dă în cap unui jucător de la FCSB, nu îl cheamă pe Colțescu. Cine era în camera VAR? Hațegan. În această seară, Farul a avut un penalty inexistent. Mă întreabă oamenii: «Băi, ce are Hațegan cu noi?». Știți care este porecla lui Hațegan în Bănie? I se spune: «Hoțegan». Problema noastră vine de la un meci de la Severin, când l-a eliminat pe Bancu pe nedrept într-un meci cu Dinamo. De atunci, i se zice «Hoțegan».

Ovidiu Hațegan,

Sursa foto: Arhiva EvZ

Eu asta cred. Atât timp cât «Hoțegan» arbitrează din camera VAR, Universitatea Craiova va avea probleme. Uitați-vă și la FCU. Mititelu cred că a retrogradat din cauza declarațiilor, cred că a contat modul în care a reacționat privind arbitrii.

Ne puteți urmări și pe Google News

În această seară, să dai penalty acolo, când prima infracțiune este fault în atac la Vlădoiu. Nu este baschet, sigur că există contact. Uitați-vă! Prima oară, Vlădoiu este lovit în cap. Craiova juca mai bine, iar «Hoțegan» ce face? Dă penalty! Nu cred că îl deranjează pe «Hoțegan» că îi zic așa”, a spus Rotaru la DigiSport Special.

Mihai Rotaru l-a luat în vizor și pe Ilie Dumitrescu

Rotaru l-a luat în vizor și pe Ilie Dumitrescu, care i-ar fi recomandat o clinică pentru Jovan Markovic, din cauza surplusului de greutate al atacantului Craiovei. El s-a enervat când fostul fotbalist i-a spus „Mike”.

Ilie Dumitrescu, poreclă, Gigi Becali

Ilie Dumitrescu. Sursa foto: Captura video

Schimb dur de replici în direct

„Eu nu am numărul lui Ilie Dumitrescu, nu mi-a recomandat mie nicio clinică niciodată”, a început Rotaru dialogul. Ilie Dumitrescu a continuat: „I-am transmis unui apropiat de-ai tăi, Mike. Am înțeles că așa îți spun apropiații, Mike”.

Rotaru a răbufnit apoi: „Cu mine vorbești cu «domnul Rotaru», nu cu «Mike». Iliuță, nu ai vorbit niciodată cu mine. Ai declarat de 10 ori că mi-ai dat mie numărul”.

„Exista o persoană din anturajul tău căreia i-am zis-o, nu am declarat public nimic, niciodată”, a răspuns Ilie Dumitrescu.

„Nu vrei totuși să nu mai vorbim la persoana a doua, nu ne cunoaștem. Nu mai faceți declarații, domnule Iliuță. Recomandați-mi, vă rog, clinica”, a mai transmis Rotaru. Iar Ilie a încheiat dialogul: „Eu am vorbit cu un apropiat de-ai dumneavoastră. O să iau numărul și o să vă dau clinica”.