Cazul judecătoarei Ana Maria Chirilă se complică. Un interlop din dosar, dat dispărut

Cazul judecătoarei Ana Maria Chirilă se complică. Un interlop din dosar, dat dispărut Proces. Sursa foto: Arhiva EVZ

Una dintre persoanele citate în dosarul judecătoarei Ana Maria Chirilă a dispărut. Bărbatul a fost scos din arest preventiv pe 25 aprilie și plasat în arest la domiciliu. La primul control al oamenilor legii, acesta a fost găsit acasă. Polițiștii au constatat că acesta a dispărut de la domiciliu atunci când au mers la al doilea control.

Cazul judecătoarei Ana Maria Chirilă. O persoană din dosar a dispărut

Judecătoarea Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie și Justiţie. Aceasta este acuzată de mai multe infracţiuni printre care luare de mită şi trafic de droguri.

Judecătoare din Suceava pusă sub acuzare

Parchetul General. Sursa foto: Arhiva EVZ lui

Unul dintre bărbații care apar în dosarul respectiv a dispărut. Mihai Pînzari a fost scos din arest preventiv în data de 25 aprilie şi plasat în arest la domiciliu. A doua zi, dimineața, oamenii legii l-au găsit acasă. Ulterior, polițiștii au efectuat cel de al doilea control la domiciliul bărbatului și în după-amiaza zilei de 25 aprilie. Aceștia au constatat că persoana respectivă nu mai era la adresa indicată pentru arestul domiciliar.

Judecătoarea Ana Maria Chirilă, arestată preventiv. Acuzațiile care i-au fost aduse

Sursa foto Arhiva EVZ

A fost condamnat în alt dosar

Pe numele bărbatului apar mai multe capete de acuzare. Numele său este legat de dosarul judecătoarei Ana Maria Chirilă, însă recent a fost condamnat și pentru lipsire de libertate.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare şi activităţi informative asociate specifice în vederea identificării unui bărbat de 43 de ani din municipiul Rădăuţi, care în cursul zilei de ieri nu a respectat măsura arestului la domiciliu dispusă de către instanţa de judecată competentă într-o cauză penală. Anterior, la data de 25.04.2024, instanţa de judecată competentă a stabilit măsura arestului la domiciliu pentru bărbatul de 43 de ani, după ce acesta s-a aflat în stare de arest preventiv din luna octombrie 2023 pentru fapte asociate traficului şi consumului de droguri”, anunţă, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie judeţean Suceava.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au menținut măsura Curții de Apel Suceava. Astfel, aceștia au decis înlocuirea măsurii arestului preventiv în cazul judecătoarei Ana Maria Chirilă cu arestul domiciliar.