Cheloo, ieșiri verbale greu de controlat. Care au fost cele mai scandaloase declarații ale artistului

Cheloo, ieșiri verbale greu de controlat. Care au fost cele mai scandaloase declarații ale artistului

Raperul Cheloo este cunosctul publicului larg printre altele și pentru ieșirile verbale pe care le-a avut de-a lungul timpului. Una dintre ele i-a adus chiar și o amendă de la CNCD. Vorbim despre momentul în care fiind în juriul unei emisiuni, acesta i-a adresat cuvinte grele unui concurent. "Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă, cu siguranță."

După această afirmație făcută la adresa concurentului, Cheloo a fost sancționat de către CNCD. De altfel, raperul a recunoscut în alte rânduri că nu are nicio jenă legat de ceea ce spune. "La mine nu cred că există absolut nimic ce nu aș putea spune. Am o nesimțire autoindusă care intră în funcțiune imediat ce intru în platou” a spus Cheloo. Iar acest lucru a fost demonstrat ocazional cu vârf și îndesat.

Ieșiri verbale greu de digerat

Un alt concurent de la emisiunea pe care o jurizează a primit un alt apelativ de la jurat. ”Ai fost plicitisitorul emisiunii, i-a spus cântărețul concurentului. De altfel, și o altă concurentă a suferit de pe urma remarcilor artistului. ”Nimic neobișnuit, ca tine sunt multe fete, toată lumea se bate cu perne în videoclip, o să fac și eu asta”, a spus raperul.

”E genul de artistă de care piața românească muzicală e saturată, nu mai avem nevoie, ne-am săturat. Ce are de arătat, unde e personalitatea? Așa ajung multe fete să facă featuring-uri: <Mama, ce bună e...>”, a conchis acesta. Pe de altă parte, în momentul în care Andreea Bălan a fost invitată în emisiune la roasting și i-a amintit de versurile piesei care făceau referire la trupa Andre, Cheloo a avut o reacție ironică.

Ne puteți urmări și pe Google News

Montaj foto EVZ

Contre cu Andreea Bălan

„Domnișoară Andreea Antonescu, te rog, vino să îmi iei locul!”, greșindu-i intenționat numele. Și nu în ultimul rând, acesta ar fi avut o reacție furinbundă chiar pe platoul emisiunii. Doar că filmările nu au văzut niciodată lumina micului ecran. Cu toate acestea în spațiul public au fost vehiculate vorbele artistului.  

”În 13 sezoane nu m-am bucurat niciodată de prezența mea la show-ul ăsta. Finala asta reprezintă scârba mea față de această emisiune. Este chintesenta lipsei de umor. Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat”, ar fi spus Cheloo.