Mihai Pintilii, despre comportamentul lui Gigi Becali. Riscă să fie dat afară în orice moment

Mihai Pintilii, despre comportamentul lui Gigi Becali. Riscă să fie dat afară în orice moment Sursa foto Wikipedia

Mihai Pintilii a explicat de ce îi permite lui Gigi Becali să facă atâtea schimbări la FCSB. El și Elias Charalambous au reușit să ducă echipa în fruntea Superligii. Cu toate astea, fostul fotbalist a spus că nu poate comenta în fața patronului FCSB pentru că este doar un angajat și pentru că riscă să fie dat afară.

Mihai Pintilii nu comentează în fața lui Gigi Becali

„Nu am ce să îi răspund. Eu sunt angajatul clubului. Îmi fac meseria, îmi fac treaba, suntem pe primul loc. Echipa asta nu a fost niciodată în play-out. Poate să facă orice. Dacă sunt patron aici și vreau să te dau afară, te dau. De ce îi permiți? Dacă eu îi zic, «nea Gigi, nu vreau aia». Poate să spună «te dau mâine afară, pleacă de la echipă»”, a explicat Mihai Pintilii.

GIgi Becali, accident

Gigi Becali. Sursa foto: Arhiva EVZ

Mihai Pintilii nu consideră că are nevoie de psiholog

El a fost întrebat dacă a apelat la ședințe de mental coaching pentru a rezista presiunii de la FCSB și a spus că nu are nevoie pentru că este un mediu plăcut. Fostul fotbalist a mai declarat că nu îl deranjează comentariile și că este concentrat pe alte lucruri.

pintilii

Sursa foto Youtube

„Nu mă interesează ce vorbește lumea. Poate să spună oricine, orice. De atâția ani vorbim același lucru, că face nea Gigi echipa. Ați spus-o de atâtea ori, gata! Dacă mă afectau comentariile, eram plecat de mult. Pentru mine e mediul cel mai plăcut, trebuie să fac și practică, sunt pe drumul pentru a obține licența”, a mai spus Pintilii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea ajunge antrenor secund în această vară

Pintilii a povestit și despre studiile pe care le urmează pentru a deveni antrenor cu acte în regulă. El a declarat că în vară ar putea ajunge antrenor secund în România: „Licența A o termin în Moldova, cu carnetul de antrenor tot în vară rezolv. Pot să fiu antrenor secund în România cu ele cumulate”, potrivit GSP.