Chefi la cuțite, după „era” Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Câți români s-au uitat la Antena 1

Chefi la cuțite, după „era” Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Câți români s-au uitat la Antena 1 Sursa foto: Instagram

Chefi la cuțite continuă și după demisia lui Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu.  Sezonul 13 al emisiunii a debutat luni seară, la Antena 1. Cu prilejul noii ediții, telespectatorii i-au cunoscut pe noii jurați: Orlando Zaharia, Ștefan Popescu, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki. De asemenea, primii concurenți au fost prezentați publicului.

Chefi la cuțite, după premiera de luni

Seara trecută, Antena 1 a difuzat prima ediție din sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite. După plecarea chefilor Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, locul lor a fost luat de alți bucătari cu experiență vastă în domeniul gastronomiei.

Celebrul show a fost surclasat aseară, până la ora 22:30, mai întâi de serialul "Clanul", iar apoi de un film din 2013, difuzat tot de PRO TV: "Ninja – Răzbunarea".  Astfel, audiența pentru Chefi la cuțite a fost mai mare în prima oră de difuzare, însă ulterior a scăzut. Conform cifrelor oficiale, diferența dintre cele două programe a fost mai mică în zonele urbane.

Chefi la cuțite

Sursa foto: Instagram

Emisiunea de la Antena1, surclasată

Luni seara, în timp ce Antena 1 difuza premiera show-ului de gătit, PRO TV a fost difuzat un nou episod din serialul Clanul. Totodată, telespectatorii Kanal D au urmărit o nouă ediție a emisiunii Insula de 1 milion.

Ne puteți urmări și pe Google News

De altfel, între orele 20:30-22:30 s-au intersectat toate producţiile importante ale serii, respectiv serialul Clanul de pe Pro TV, Chefi la cuţite şi Insula de un milion, de la Kanal D.

Serialul Clanul

Serialul Clanul. Sursa foto: Instagram

Chefi la cuțite. Noua formulă a juriului, criticată în mediul online

Concret, peste 1,3 milioane de telespectatori din toată România au vizionat serialul Clanul. În același timp, emisiunea de la Antena 1 era urmărită de aproape un milion de români. Totodată, Insula de 1 milion de la Kanal D era urmărită de aproape 800.000 de români..

„Serialul a înregistrat 9.2 puncte de rating şi 24.6% share, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 6.5 puncte de rating şi 17.5% share', a anunţat Pro TV.

La orașe, Chefi la cuțite și Clanul au fost mai apropiate în ceea ce privește nivelul audiențelor.