Diana Șoșoacă ia în greutate din cauza stresului. Bătăliile politice o distrug pe senatoare

Diana Șoșoacă ia în greutate din cauza stresului. Bătăliile politice o distrug pe senatoare Diana Șoșoacă. Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Diana Șoșoacă susține că ia în greutate din cauza stresului provocat pe fondul luptei politice. Cu toate acestea, senatoarea dă înainte în bătălia cu sistemul, indiferent de riscuri.

Senatoarea SOS spune că se confruntă cu presiuni uriașe. Ea acuză amenințări, șantaj și tot felul de alte chestii menite s-o scoată din lupta politică. Cu toate acestea, chiar cu riscul de a lua în greutate foarte mult, senatoarea nu renunță, mai ales că, simte, „sistemul trepidează” atunci când își face apariția.

Diana Șoșoacă acuză amenințări și șantaj

Senatoarea SOS spune că primește amenințări aproape în fiecare zi și spune că a ajuns să se teamă pentru propria viață. Diana Șoșoacă susține că a ajuns în această situație din cauză că a avut curajul să se lupte cu „sistemul”. Ea spune că este șantajată periodic pentru a fi determinată să demisioneze din funcția de senator. În cazul în care n-o va face, este amenințată cu publicare unor imagini cu ea la duș.

„Procentele Dianei Șoșoacă nu au scăzut în urma scandalului provocat de Serviciile Externe şi Interne. Mi se spune că dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime din casa mea când mă spel, mă aranjez. Mi s-a cerut demisia. Am depus plângere penală împotriva individului. În fiecare zi pentru orice mizerie depun plângeri penale”, spune Diana Șoșoacă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ea spune că este supusă în mod regulat presiunilor, deși e greu de crezut, dar susține că nu este dispusă să bată în retragere. A intrat pe un drum pe care îl va duce până la capăt.

„Să vedeţi urmăriri, presiuni, să nu îndrăznesc să numesc pe altcineva. Lumea nu poate înţelege, de aia mulţi sunt sideraţi până unde pot merge eu. Eu am intrat pe un drum pe care nu mai pot ieşi, drumul meu e înainte. Nu mi-am dat seama de consecinţe, de nivelul la care am ajuns, nu am conştientizat la început gravitatea lucrurilor”, a mai afirmat Diana Șoșoacă.

silvestru sosoaca, diana sosoaca

Silvestru Șoșoacă. Sursă foto: Facebook

Lupta politică o face să ia în greutate

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că din cauza luptei politice a devenit foarte stresată. Toate acțiunile pe care le face, pentru atingerea binelui comun, clar, implică sacrificii. Și, astfel că a ajuns să doarmă mai puțin, să bea multă cafea și să nu mai mănânce. Cu toate acestea, însă, stresul o face să ia în greutate foarte mult.

Dar, spune, simte sistemul trepidând, evident, și încercând să-i distrugă familia și pe ea însăși. Ceea ce, la fel de normal, o încurajează să dea înainte.

„Eu am dat direct în sistem cu un curaj nebun, cu o dorinţă de justiţie pe care nu a mai avut-o nimeni niciodată. Mai sunt şi femeie. Iau în greutate că e stres. Oricând poate să mi se întâmple orice. Mintea mea trebuie să susțină un consum, zile fără somn, nu mănânc, beau kg de cafea, stresul e atât de mare, mă lupt cu hidra asta. Numai câtă grijă trebuie să am de copiii mei. Este evident că sistemul trepidează, altfel nu ar încerca să distrugă o familie, încrederea într-o femeie care ţi-a expus legile”, a declarat Diana Șoșoacă pentru BZI Live.

președintele României

Președintele României Sursa foto: Arhiva EVZ

Diana Șoșoacă despre candidatura lui Iohannis la NATO

Ca tot românul care se pricepe la fotbal, politică și, mai nou, pariuri, senatoarea are propriile opinii. De această dată despre candidatura lui Klaus Iohannis la conducerea NATO. Diana Șoșoacă nu crede că președintele este potrivit pentru această poziție. Ea crede că vrea doar să-și aranjeze o „imunitate internațională de cel mai mare rang”. Este vorba despre o chestie despre care doar ea a auzit.

„Iohannis să meargă întâi pe câmpul de luptă, să păzească lanurile de maci ca Ciucă. După să vrei post la NATO. El vrea imunitate internaţională care-i rămâne şi după terminarea mandatului. Ei văd că se strânge lațul, va incerca să-şi găsească post bun cu imunitate internațională şi să le rămână şi după. Asta se caută acum, ei ştiu. Procentele naţionaliştilor sunt atât de mari încât ei trebuie să se asigure de chestia asta. Americanii nu au chef de Iohannis la NATO, au alte slugi obediente”, este de părere Diana Șoșoacă.

Deși nu crede că Iohannis ar avea șanse să obțină postul la care aspiră, senatoarea crede că negocierile vor fi interesante. Menține misterul, evitând să dea mai multe detalii despre ceea ce le va face interesante.

„S-ar putea să nu obțină, dar negocierea va fi interesantă. Cu cât îs mai mulţi, el va face nişte chestii interesante cu bogăţiile astea, pe ultima sută de metri. În funcţie de ceea ce va da va obține o funcţie. Îţi depui candidatura, le strici planurile sau încurci. Îi pui să intre în negocieri cu tine”, a conchis senatoarea.