Coaliția a decis: Candidat comun la Primăria Capitalei. Lista pentru europarlamentare

Coaliția a decis: Candidat comun la Primăria Capitalei. Lista pentru europarlamentare Primăria Capitalei. Sursa foto: Arhiva EVZ

Liderii coaliției s-au întâlnit, luni, la Palatul Victoria, pentru a decide cum vor aborda alegerile pentru Primăria Capitalei. În urma discuțiilor purtate astăzi, aleșii au decis să meargă pe varianta unui candidat comun pentru funcția de primar general. Totodată, cei din coaliția de guvernare au luat hotărârea de a avea candidați comuni și la nivel de sectoare.

Coaliția merge pe varianta unui candidat comun la Primăria Capitalei

Încă de zilele trecute, varianta  unei candidaturi comune era luată în calcul. Totuși, cei din Coaliția de guvernare înclinau și spre cea în care fiecare partid urma să desemneze propriul candidat.

Înainte de ședința de luni, preşedintele PNL Nicolae Ciucă  au fost purtate discuții legate de persoanele care ar putea coagula echipa de conducere a Capitalei. Medicul Cătălin Cârstoiu, manager al Spitalului Universitar, a fost una dintre variantele propuse în acest sens. Totodată, liderul PNL a subliniat că va fi „nevoie de o persoană care de-a lungul activităţii profesionale să fi avut o experienţă administrativă, care să coaguleze o echipă şi din echipa respectivă să facă parte oameni care ştiu ce presupune proiectul pentru următorii patru ani la Primăria Capitalei”.

Nicolae Ciucă, candidat comun, discutii

Nicolae Ciucă Sursa foto: Facebook

Ce se va întâmpla la nivel de sectoare

Conform surselor, aleșii din coaliție au decis, în urma ședinței de luni, să meargă pe varianta unor candidați comuni și la nivel de sectoare. De asemenea, aceeași notă va fi păstrată pentru Consiliul General, precum și pentru consiliile locale de sectoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Arhitectul Tiberiu Florescu a fost un alt nume vehiculat în coaliţie. Acesta ar fi reprezentat o altă opțiune comună pentru Primăria Capitalei.

Rareș Bogdan

Sursa foto: Dreamstime.com

Candidat comun la Primăria Capitalei.  Listă europarlamentare PNL, PSD

1. Ramona Chiriac ( propusă de Ciolacu)

2. PSD Mihai Tudose

3. PNL Rares Bogdan

4. PSD Claudiu Manda

5. PNL Dan Motreanu

6. PSD Victor Negrescu

7. PNL Femeie – Adina Vălean

8. PSD Vasile Dâncu

9. PNL Sigfried Mureșan

10. PSD Titus Corlățean

11. PNL Daniel Buda

12. PSD Dragoș Benea

13. PNL Dan Nica

14. PSD Gheorghe Cârciu

15. PNL Mircea Hava

16. PNL Alexandru Muraru