Un polițist din Roman s-a sinucis cu arma din dotare. A trecut cu brio testul psihologic

Un polițist din Roman s-a sinucis cu arma din dotare. A trecut cu brio testul psihologic Poliția Rutieră. Sursa foto: Arhiva EVZ

Un polițist de 39 de ani din Roman a fost descoperit luni mort în locuința sa, chiar de soție. Acesta și-ar fi luat zilele cu arma din dotare, iar în urmă nu a lăsat niciun bilet de rămas bun.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, polițiștii din Roman au fost alertați luni după-amiază de către o femeie, care a informat că soțul său ar fi fost găsit decedat în locuința lor comună.

Polițist din Roman, găsit mort în locuința sa

Anchetatorii au transmis că ofițerul de poliție lucra în cadrul Poliției de șapte ani și a fost considerat apt la evaluarea psihologică.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, era poliţist în cadrul Biroului Rutier Roman, fiind în timpul serviciului. Acesta era testat psihologic, apt, în termen, fiind încadrat din sursă externă, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, din data de 16.01.2017”, au precizat poliţiştii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Echipele de anchetă desfășoară investigații la locul incidentului și continuă cercetările pentru a determina cauzele și circumstanțele în care a avut loc moartea acestui polițist, potrivit Agerpres.

Polițist

Sursa foto: Arhiva EVZ

Un ofițer s-a sinucis în cimitirul din localitate

Cazul nu este unul singular. Anul trecut, un polițist de 47 de ani din Botoșani s-a sinucis cu arma din dotare, în cimitirul din localitatea Vlăsinești.

IPJ a transmis că agentul lucra la Secţia de Poliţie Rurală nr. 1. Un localnic a observat cadavrul acestuia şi a sunat la 112. Din primele informaţii, poliţistul s-a împuşcat pe mormântul fiicei sale care a murit la vârsta de un an.

Polițist

Sursa foto: Arhiva EvZ

La doar o zi distanță, un polițist din județul Constanța. Bărbatul avea doar 22 de ani și era proaspăt încadrat în momentul în care a recurs la gestul extrem.

Conform informațiilor furnizate de sursele Europol Constanța, polițistul s-a sinucis folosind pistolul din dotare. Acesta s-ar fi prezentat la serviciu mai devreme și ar fi luat o citație pentru a avea un motiv să iasă pe teren.

Ulterior, a urcat în mașina de poliție și s-a deplasat pe un câmp, unde s-a omorât.

La momentul descoperirii, polițiștii au observat că ușile mașinii de poliție erau blocate. Astfel, au fost nevoiți să spargă un geam pentru a accesa vehiculul.