Andreea Bănică, pe mâinile medicilor. A primit un diagnostic grav, dar refuză să se opereze

Andreea Bănică, pe mâinile medicilor. A primit un diagnostic grav, dar refuză să se opereze Andreea Bănică. Sursa foto: Arhiva EVZ

Cunoscuta artistă trece prin momente dificile, după ce a primit o veste neașteptată. În urma unor analize de specialitate, vedeta a aflat cu ce afecțiune se confruntă.

Andreea Bănică a aflat că se confruntă cu o afecțiune des întâlnită în rândul femeilor. La 45 de ani, artista a primit diagnosticul pe neașteptate, fără să fi avut simptome care să o îngrijoreze.

Andreea Bănică are probleme de sănătate

Cântăreața arată spectaculos și are în continuare succes în muzică. Deși  arată impecabil la fiecare apariție, puțin știu că Andreea Bănică se confruntă, de fapt, cu o problemă medicală.  Vedeta le-a mărturisit fanilor ei că a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce s-a confruntat cu mai multe simptome, care au trimis-o la medic.

Andreea Bănică

Andreea Bănică. Sursa foto: Arhiva EVZ

Inițial, Andreea Bănică a încercat să scape de aceste probleme medicale cu ajutorul dietei și sportului, însă fără niciun rezultat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Simptomele care au trimis-o la medic

Vedeta susține că s-a confruntat des cu balonarea și durerile lombare, simptome caracteristice Eddie astăzi abdominal. De altfel, numeroase femei care au trecut printr-o naștere, ajung să se confrunte cu aceste probleme medicale.

„Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului, nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată.  Și mă simt și acum balonată. Este o mică umflătură în partea de jos a abdomenului. Ceea ce este deranjant pentru mine, făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine. Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor ”, a spus vedeta, pe pagina sa de Instagram.

Andreea Bănică,

Sursa foto: Instagram

Andreea Bănică are diastază abdominală, dar nu vrea să ajungă pe masa de operație

În urma vizitei făcute la medic, vedeta a aflat că are această afecțiune, la fel ca multe alte femei din România. Cu toate că problema medicală necesită o intervenție, artista refuză să se opereze.

„Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi. Iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță. Însă este deranjantă pentru mine. Nu-mi place să văd acea umflătură acolo în permanență, dacă beau apă. Fiind o diastază mică, nu o să recurg la operație prea curând ”, a mai povestit Andreea Bănică.

Cântăreața a trecut prin două nașteri.