Sejururi ieftine pentru această primăvară. Lista cu destinațiile din Europa

Sejururi ieftine pentru această primăvară. Lista cu destinațiile din Europa Sejururi ieftine. Sursa foto. Pixabay

Sejururi ieftine. Agențiile de turism vin cu reduceri semnificative pentru sejururile din această primăvară. Vestea bună este că sunt şi zboruri charter pentru anumite destinaţii.

Sejururi ieftine găsiţi în Antalya, Grecia,Tunisia, Spania, Portugalia, Italia, Cipru sau Egipt. Pentru unele destinaţii  destinații sunt incluse în ofertă zboruri charter. Iar plecările sunt din aproape toate orașele cu aeroport din Români.

Sejururi ieftine pentru această primăvară. Lista cu destinațiile din Europa

Indiferent că ești în căutarea unei escapade romantice la Paris sau la Praga, Barcelona, găsiţi sejururi ieftine pentru primăvara 2024. Mai jos vă prezentăm câteca idei se sejururi ieftine.

Tirana - Albania: Capitala Albaniei nu doar că este accesibilă, ci există o mulțime de zboruri din care să alegi. De exemplu, dacă alegi perioada 17 - 20 martie, un bilet costă doar 30 de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bradford, Marea Britanie: Orașul din West Yorkshire se pregătește pentru un mandat de Capitală Culturală a Regatului Unit. Ca atare, își îmbunătățește deja oferta pentru pentru 2024.

Izmir, Turcia: Izmir se află pe coasta de vest a Turciei și este orașul care se întinde cel mai mult în Europa. Vei vedea ruine fascinante, bazaruri asemănătoare labirintului și plimbări pe faleză. O destinație alternativă perfectă dacă vrei soare de coastă fără a fi înconjurat de turiști în vacanță.

Izmir, Turnul Cu Ceas, Simbol

Sejururi ieftine. Sursa foto: Pixabay

Derry, Irlanda de Nord: Cel mai nord-vestic oraș din Marea Britanie este diferit în atât de multe feluri. Un zid înconjoară complet nucleul Derry. De-a lungul secolelor, a fost adesea un loc al tragediilor. Vechiul cartier general Ebrington conține un spațiu cultural și de divertisment fără egal în Marea Britanie.

Berlin, Germania, o destinaţie numai bună pentru această primăvară

Amestecul captivant dintre viața de noapte greu de egalat. Sunt muzee și galerii, opțiuni culinare și locuri istorice triste din secolul trecut. Găsești multe zboruri până la Berlin, capitala Germaniei, și opțiunile sunt accesibile. În plus, poți ajunge ușor cu trenul din Bruxelles. Sau Londra, dacă vrei să bifezi și o altă destinație.

Marseille, Franța: Marseille, al doilea oraș ca mărime din Franța. Va primul oraș care va întâmpina flacăra olimpică pe teritoriul francez. Flacăra va ajunge în vechiul port, care a slujit orașul de milenii - grecii și romanii au fost aici.

Marsilia, Déconfinement, Iunie, VarăSejururi ieftine pentru această primăvară. Lista cu destinațiile din Europa. Sursa foto: Pixabay

Oviedo, Spania: Oviedo este, prin comparație, liniștit, rustic, verde - și un paradis pentru pasionații de mâncare. Așa este și în 2024, când bucătăria sa va fi recunoscută oficial cu titlul de Capitală Spaniolă a Gastronomiei.

Valencia, Spania: Al treilea oraș ca mărime din Spania este plin de o vitalitate tinerescă, în special în cartierele ca Russafa. Jardín del Turia, cel mai lung spațiu verde urban din Europa, care șerpuiește timp de 9 km și include poduri intricate, pini și iazuri, este ideal pentru a pedala.

Sejururi ieftine în Slovenia, Letonia sau Ljubljana

Toate aceste orașe sunt ideale pentru călătorii cu buget redus și, deși nu sunt cele mai mari nume din Europa. În schimb sunt toate locuri minunate.

Riga, Letonia: Așezat pe malul Mării Baltice și cunoscut în principal pentru arhitectura sa. Riga, capitala Letoniei, este unul dintre cele mai accesibile orașe din Europa. Când vine vorba de vizite în orașele europene, bijuteria baltică Riga rămâne adesea un tezaur ascuns. Unele dintre cele mai bune atracții turistice din Riga sunt biserici gotice, clădiri medievale, străzi decorate în stil Art Nouveau, case din lemn și capodopere moderne.

Letonia, Riga, Daugava, CurgereSejururi ieftine pentru această primăvară. Lista cu destinațiile din Europa. Sursa foto: Pixabay

Ljubljana, Slovenia; Ljubljana, capitala încântătoare a Sloveniei, atrage călătorii cu amestecul său captivant de farmec european de altădată și entuziasm modern. Acest oraș pitoresc, așezat la poalele Alpilor Juliani, se mândrește cu străzi de piatră cubică, arhitectură barocă și un râu împodobit cu poduri romantice.

Plovdiv, Bulgaria: Plovdiv este al doilea oraș ca mărime din Bulgaria, construit în jurul a șapte dealuri. Este unul dintre cele mai vechi orașe europene, prima sa așezare datând de acum aproximativ 8.000 de ani, potrivit stirileprotv.