Ion Țiriac, trădat de Laurette: M-am simțit regina reginelor

Ion Țiriac, trădat de Laurette: M-am simțit regina reginelor Sursa foto Instagram

Laurette a explicat ce relație a avut cu Ion Țiriac, dar și de ce au rupt legătura. Mulatra s-a lăudat că fostul jucător de tenis a tratat-o ca pe o regină și că a plimbat-o de multe ori cu avionul privat.

Laurette Atindehou, în vârstă de 40 de ani, a fost fotomodel de succes, dar şi asistentă a Adrianei Bahmuţeanu la emisiunea pe care aceasta o realiza. Ea a atras atenția multor bărbați cu bani, printre care și lui Ion Țiriac.

I-ar fi cumpărat multe cadouri scumpe

Mulatra și Ion Țiriac au fost surprinși împreună în anul 2016, la plajă. Apoi, aceasta s-a afișat cu mai multe cadouri și mașini scumpi. Recent, ea s-a lăudat că a avut o relație cu fostul tenismen și că a tratat-o ca o regină. Laurette a spus că a format un cuplu cu mulți milionari, dar că niciunul nu s-a comportat cu ea ca Țiriac.

Laurette, despre relația cu Ion Țiriac

„Am mai avut relații cu milionari celebri de la noi. Țiri, că eu așa îi zic, o să rămână acolo la corason, la sufletul meu. Nu prea am mai vorbit așa în ultima perioadă. (...) Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să ai simțul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să știi să te faci plăcută, să fii jovială. Cu Țiriac m-am simțit regina reginelor! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine? Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?”, a declarat ea.

Ne puteți urmări și pe Google News

De ce s-au despărțit

Mulatra a mai recunoscut că ea a greșit în relația cu Ion Țiriac și că regretă amarnic. Aceasta a spus că nu a jucat la mai multe capete, dar că i-a trădat încrederea.

Laurette și Ion Țiriac

Sursa foto Arhiva EVZ

„De acolo mi s-a tras…A fost un vis care s-a împlinit, dar a fost greșeala mea, recunosc pentru prima dată. A fost greșeala mea, pentru că trebuia să fiu mult mai Am greșit, da! Trebuia să spun asta, sunt, uite așa, așa… De acolo mi s-a tras. A fost vorba de o terță persoană. Dacă eu eram sinceră, nu se termina. Nu, nu am jucat la două capete. Dar nu am spus adevărul, de frică să nu pierd persoana respectivă. Dar nu a fost bine, regret! Dar pot să spun acum că am jucat la cel mai înalt nivel”, a mai spus fostul fotomodel în cadrul podcastului „Tare de tot” al lui Viorel Grigoroiu.