Surpriză printre cinefili. Filmul care se bucură de un succes fulgerător

Surpriză printre cinefili. Filmul care se bucură de un succes fulgerător Sursa foto: Arhiva EVZ

Filmul despre viaţa lui Bob Marley este pe primul loc în box-office-ul nord-american. În rolul principal a fost distribuit actorul din lungmetrajul ”One Night in Miami”.

Filmul despre viaţa lui Bob Marley este pe primul loc în box-office-ul nord-american. Mai exact, filmul biografic  „Bob Marley: One Love”, dedicat legendarului cântăreţ de muzică reggae a debutat în fruntea box-office-ului nord-american. A obţinut 27,7 milioane de dolari din vânzările de bilete.

Filmul s-a bucurat de un succes fulgerător

„Este un debut excelent pentru un musical biografic”, a precizat analistul David Gross, adăugând că acest film se bucură de succes în rândul spectatorilor în ciuda cronicilor negative.

Artistul jamaican Bob Marley, care s-a bucurat de un succes fulgerător în industria muzicală şi a decedat în 1981, la doar 36 de ani, este interpretat de actorul britanic Kingsley Ben-Adir. Este cunoscut pentru rolul Malcolm X din lungmetrajul  „One Night in Miami”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe cea de-a doua poziţie în box-office se află un alt film abia lansat pe marile ecrane nord-americane, „Madame Web”. Este o peliculă din universul supereroilor Marvel.

Acest lungmetraj are parte însă de un debut dezamăgitor, în opinia analiştilor, după ce încasările sale au atins abia 15,1 milioane de dolari pentru o peliculă a cărei producţie a costat 80 de milioane de dolari.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoanăFilmul despre viaţa lui Bob Marley. Sursa foto: Facebook

Dakota Johnson, în top cu rolul de paramedic care are puterea clarviziunii

În acest al patrulea film Sony din universul Spider-Man, actriţa Dakota Johnson interpretează un paramedic cu puterea clarviziunii.

Comedia de spionaj  „Argylle”, coprodusă de Apple şi distribuită de Universal, care povesteşte aventurile unei autoare de thrillere de spionaj încununate de succes, se află pe poziţia a treia şi a avut încasări de 4,7 milioane de dolari după ce s-a aflat două săptămâni în fruntea box-office-ului nord-american.

Filmul de animaţie  „Migration” ocupă poziţia a patra, cu încasări de 3,7 milioane de dolari, devansând cele trei episoade din sezonul al patrulea al serialului de succes despre viaţa lui Iisus, „The Chosen: S4 Episodes 4-6”, care au obţinut 3,44 milioane de dolari.

Top 10 din box-office-ul nord-american

Mai jos vă prezentăm topul 10 al box-office-ului nord-american completat de următoarele producţii cinematografice:

  • Filmul „Wonka” (3,4 milioane de dolari),
  • Filmul „The Beekeeper” (3,2 milioane de dolari),
  • Filmul „Anyone But You” (2,4 milioane de dolari),
  • Filmul „Lisa Frankenstein” (2 milioane de dolari),
  • Filmul „Land of Bad” (1,8 milioane de dolari).