Reghecampf, mai îndrăgostit ca niciodată. Fotografie rară cu el și Corina Caciuc

Reghecampf, mai îndrăgostit ca niciodată. Fotografie rară cu el și Corina Caciuc Sursa foto: Facebook

Iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, a împlinit astăzi, 16 februarie, vârsta de 32 de ani, iar acesta a postat o fotografie rară cu ei doi. Antrenorul îi declară iubirea cu fiecare ocazie tinerei care i-a dăruit un copil.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au fost unul dintre cele mai controversate cupluri o perioadă lungă de timp. Acum, antrenorul nu se mai ascunde și le arată fanilor cât de fericit îl face iubita sa. Astăzi, ea a împlinit 32 de ani, iar acesta i-a făcut o surpriză pe cinste.

Fotografie rară cu Reghe și Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a transmis o urare emoționantă, pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale, Corina Caciuc. El a postat și o fotografie cu partenera sa, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În imagine, el o sărută cu patos pe iubita sa. La descriere, acesta a pus: „La mulți ani!”

 

Ne puteți urmări și pe Google News
View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurențiu Reghecampf, din nou tătic

Corina Caciuc și fostul soț al Anamariei Prodan au devenit părinți în anul 2022, când tânăra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-au numit Liam. Recent, tânăra a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Antrenorul a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu un tort pe care era inscripționat mesajul „ Fetiță sau al 4-lea băiat ”.

Laurențiu Reghecampf, despre relația cu Corina Caciuc

În urmă cu ceva vreme, Reghe a declarat că iubita sa, Corina Caciuc, îl face extrem de fericit și că speră ca fosta lui soție, Anamaria Prodan să își găsească liniștea. Antrenorul a mai spus că partenera sa este o femeie minunată și sinceră și că nu i-a cerut niciodată să divorțeze, așa cum s-a zvonit.

Laurențiu Reghecampf,

Reghecampf, mai îndrăgostit ca niciodată. Fotografie rară cu el și Corina Caciuc.Sursa foto: EVZ

„Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună, simt că lucrurile au luat o întorsătură pozitivă. Și mi-aș fi dorit și ca Anamaria să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru”, a spus Reghecampf. „E o fată foarte sinceră, i-am spus asta de foarte multe ori, este enervant de sinceră, căpoasă, nu a ținut cont o secundă că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă și să plece.

Nu mi-a cerut niciodată să divorțez, nici acum nu-mi cere asta, nu am avut discuții pe tema asta. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a mai spus Reghecampf.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan, se afișează cu mai tânărul Ronald Gavril. Iubire mare, în poze!