Temperaturile continuă se crească în Republica Moldova. O zi fără șanse de precipitații

Temperaturile continuă se crească în Republica Moldova. O zi fără șanse de precipitații Sursa foto: dreamstime.com

Vremea este în continuare, caldă, în Republica Moldova, temperaturile urcă în termometre, față de ziua precedentă. Sunt șanse reduse de ploaie.

O zi de miercuri, în care temperaturile sunt mai ridicate, în Republica Moldova, față de ziua precedentă. O creștere de 2-3 grade Celsius, după cum au anunțat specialiștii meteo. Maxima medie va fi în jurul valorii de 7 grade, iar minima va coborî până la -5 grade.

Maxima zilei, în Republica Moldova, atinge 8 grade Celsius

Joi, temperatura maximă va fi în jurul aceluiași nivel de 7 grade, dar cea minimă nu va scădea sub 0 grade. Astăzi, cerul va fi însorit în toată țara, iar șansele de apariție a precipitațiilor sunt reduse, au mai transmis meteorologii.

Cel mai cald, peste medie, va fi la Chișinău, acolo unde se vor înregistra +8 grade Celsius după-amiază. Vor fi 7 grade la Briceni, Bălți și Rîbnița, iar la Ștefan-Vodă și Cahul, mercurul din termometre va urca până la 6 grade Celsius. Vântul va sufla slab, spre moderat.

Ne puteți urmări și pe Google News
Vreme caldă

Soare. Sursa foto: Pixabay

Se încălzește și în România, pe parcursul zilei noaptea va fi frig

Și în România, vremea se va încălzi, astăzi. Vor fi temperaturi ridicate față de cele din zilele precedente. Se vor înregistra valori mai scăzute la primele ore ale dimineții și noaptea. Local, vremea o să fie geroasă în Transilvania.

Cerul se va menține variabil în vestul, nordul și centrul României. În rest o să fie mai mult senin. De altfel, vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 12 grade Celsius, în timp ce minimele vor atinge -8 și 0 grade Celsius.

Cele mai scăzute temperaturi vor fi în depresiunile Carpaților Orientali, în jurul de -15 grade Celsius. Se va forma ceață dimineața și noaptea.

De asemenea, vor fi temperaturi scăzute în București, dimineața și pe parcursul nopții. Cerul o să fie mai mult senin pe parcursul zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. Șansele de precipitații sunt scăzute.

Valorile maxime se vor încadra între valorile de 7 - 8 grade Celsius, iar temperaturile minime se vor situa între -7 și -4 grade Celsius.