Theo Rose, discuție aprinsă cu rivala sa, Lia Bugner. La ce concluzie au ajuns

Theo Rose, discuție aprinsă cu rivala sa, Lia Bugner. La ce concluzie au ajuns Theo Rose,. Sursa foto Instagram

De-a lungul timpului au existat mai multe speculații conform cărora relația dintre Theo Rose și Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian, ar fi tensionată. Artista a recunoscut că au avut o discuție serioasă.

Theo Rose formează un cuplu cu Anghel Damian și împreună au un băiețel pe nume Sasha Ioan. Anterior, partenerul artistei s-a iubit cu actrița Lia Bugnar, dar relația s-a destrămat acum doi ani. Regizorul serialului „Clanul”, difuzat la PRO TV, a părăsit-o pe scenaristă și multă lume a crezut că aceasta este împotriva relației lui cu Theo Rose.

Theo Rose, despre Lia Bugnar

O perioadă bună de timp s-a zvonit că Lia Bugnar nu este încântată de relația dintre Theo și fostul ei iubit, Anghel Damian, și că încearcă să bage râcă între ei. Recent, artista a declarat că a avut o discuție cu scenaristă și că nu există dușmănie între ele.

„Foarte puțin (n.r. – a vorbit cu Lia Bugnar). A vrut să îmi spună că putem fi ok. Ce a fost, a fost și putem avea o relație. Își iubește personajele și putem fi în regulă”, a declarat Theo , în podcastul Anamariei Prodan.

Ne puteți urmări și pe Google News

De ce s-au despărțit Anghel Damian și Lia Bugnar

Lia Bugnar și Anghel Damian au format un cuplu timp de 9 ani. Între cei doi este o diferență de vârstă de 23 de ani și multe persoane le-au criticat relația. Scenarista a recunoscut că a suferit enorm după despărțirea de regizorul serialului Clanul, dar că n-a considerat niciodată că acesta a părăsit-o pentru o tinerică.

„Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe, pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutăm despre asta”, și-a început aceasta mărturisirile, în podcastul „E vremea mea”.

anghel damian

Theo Rose, discuție serioasă cu rivala, sa Lia Bugner. „Ce a fost, a fost”. Sursa foto Facebook

Lia Bugnar a suferit enorm

Scenarista a mai spus că nu i-a fost rușine cu ce s-a întâmplat și că a recunoscut de fiecare dată că este devastată de durere.

„Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în acele momente. Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în cineva care nu e atins, știa toată lumea ce s-a întâmplat și cine mă întreba atunci, colegi, prieteni: «Ce faci, Lia?», eu ziceam direct: «Sunt praf!» Atunci m-au călcat în picioare efectiv!”, a mai spus scenarista.