Harrison Ford, emoționat la Critics’ Choice Awards

Harrison Ford, emoționat la Critics’ Choice Awards Harrison Ford și soția sa. Sursa Foto -Dreamstime

Harrison Ford a avut lacrimi în ochi în timp ce primea premiul pentru cariera sa cinematografică, la cea de-a 29-a ediție a Premiilor Critics’ Choice.

Harrison Ford, starul din Indiana Jones, în vârstă de 81 de ani, a fost susținut de soția sa Calista Flockhart, în vârstă de 59 de ani, care l-a sărutat înainte de a se îndrepta spre scenă. Actorul a fost premiat la cea de-a 29-a ediție a Premiilor Critics’ Choice.

Harrison Ford, emoționat până la lacrimi

Calista a fost văzută și ea cu lacrimi în ochi în timp ce îl urmărea pe actorul din Star Wars  și Indiana Jones aducându-i un omagiu în discursul său. Harrison Ford  primit ovații în picioare de la publicul plin de vedete.

„Aș dori să-mi mulțumesc frumoasei mele soții,” a spus el, cu vocea tremurândă. „Ea mă susține când am nevoie de mult sprijin și am nevoie de mult sprijin. Sunt foarte fericit să fiu aici în seara asta pentru a vedea în ce se transformă afacerea noastră și toți oamenii talentați care primesc oportunități care probabil nu ar fi existat la începutul carierei mele. Sunt foarte fericit de asta. Sunt aici datorită unei combinații de noroc și munca unor regizori, scriitori, cineaști minunați”. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Starul Hollywood-ului a continuat să spună cât de norocos și recunoscător este și le-a mulțumit tuturor pentru colaborare.

Harrison Ford,  o stea hipergigantică

„O stea hipergigantică este atât de mare încât ar putea cuprinde 5 miliarde de stele ca Soarele nostru și sunt atât de grele încât atrag alte corpuri cerești”, a spus James Mangold, directorul filmului Indiana Jones and the Dial of Destiny, despre actorul Harrison Ford.

„Desigur, Harrison Ford este o stea, dar susțin în seara asta că el este un hipergigant variabil. O stea atât de mare, încât conține multitudini. O stea atât de unică încât atrage alte stele, o stea atât de strălucitoare încât ne-a încălzit fiecare viața în această cameră, în publicul nostru și, probabil, pe această planetă.”

Mangold a făcut apoi o trecere în revistă a celor 55 de filme de lungmetraj ale lui Ford, inclusiv Blade Runner, Apocalypse Now, The Fugitive, Presumed Innocence, American Graffiti, Working Girl, Air Force One, numind personajele sale ca fiind „de neuitat și absolut umane”, scrie Daily Mail.

A suferit accidente aviatice Advertisement

Harrison Ford s-a născut la Spitalul Suedez Covenant din Chicago, Illinois , pe 13 iulie 1942,  având-o ca mamă pe actriță de radio Dorothy și director de publicitate și ca tată pe actorul John William „Christopher” Ford. El este căsătorit din 2010 cu Calista Flockhart după ce a trecut prin alte două divorțuri și are cinci copii.

În vârstă de 77 de ani, celebrul actor american Harrison Ford a provocat un  accident aviatic la un aeroport din Californiaa un aeroport din California. De această dată, Harrison Ford susține că nu a înțeles indicațiile pe care le-a primit de la turnul de control, dar acesta nu este la primul accident de acest gen. Acesta a declarat că a interpretat greșit indicațiile venite din turnul de control. Conform presei din SUA, lui Ford i s-a transmis să amâne aterizarea, deoarece un alt avion se pregătea să decoleze. Avioanele se aflau la aproximativ 1.600 m (1.100 m) unul de celălalt pe aeroportul Hawthorne din Los Angeles. Chiar dacă cele două avioane nu au fost în pericol să se ciocnească, Harrison Ford şi-a cerut scuze, declarând că a înţeles că trebuie să elibereze pista. Star-ul și-a recunoscut greșeala și și-a cerut scuze, a spus reprezentantul său.