Shia LaBeouf, celebrul actor de la Hollywood, vrea să devină diacon catolic

Shia LaBeouf, celebrul actor de la Hollywood, vrea să devină diacon catolic Actorul Shia LaBeouf vrea să devină diacon catolic. Sursa foto: Bishop Robert Barron/ facebook

Shia LaBeouf, celebrul actor de la Hollywood, și-a exprimat dorința de a deveni diacon catolic, după ce a primit sacramentul confirmării în noaptea de Anul Nou și a intrat în Biserica Catolică.

O filială din California a ordinului religios catolic al franciscanilor capucini a anunțat marți vestea printr-o postare pe Facebook, însoțită de fotografii în care actorul Shia LaBeouf, în vârstă de 37 de ani, zâmbește alături de mai mulți membri ai organizației.

Actorul Shia LaBeouf vrea să devină diacon catolic

Suntem încântaţi să împărtăşim faptul că dragul nostru prieten Shia LaBeouf a intrat pe deplin în biserică la sfârşitul săptămânii trecute prin sacramentul confirmării!

Fraţii franciscani capucini sunt foarte bucuroşi să-l primească în sânul Bisericii şi să fie martori ai angajamentului său profund în călătoria sa de credinţă”, a precizat provincia din America de Vest a ordinului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potirvit acesteia, Shia LaBeouf, recunoscut pentru talentul său și pasiunea sa remarcabilă în industria divertismentului, a început o călătorie spirituală profundă care l-a ghidat către acceptarea învățăturilor Bisericii Catolice.

Alegerea sa de a se implica total în viața bisericii este o manifestare a dorinței sale sincere de a dezvolta o legătură mai puternică cu Dumnezeu și de a trăi conform valorilor Evangheliei.

Shia LeBouef

Shia LaBeouf vrea să devină diacon catolic. Sursa foto: Bishop Robert Barron/ Facebook

Drumul luat de actorul hollywoodian a venit în urma unui rol

Fratele capucin Alexander Rodriguez a afirmat că actorul are dorința să devină diacon în viitor. Rodriguez a dezvăluit că Shia LaBeouf a găsit inspirație pentru a primi sacramentul confirmării în cadrul credinței catolice prin intermediul filmului său recent, „Padre Pio”, în care actorul îl portretizează pe fratele capucin italian Pio de Pietrelcina.

Potrivit lui Rodriguez, care interpretează un alt frate în film, LaBeouf a spus spontan: „Vreau să devin diacon” - şi încă mai simte asta”.

LaBeouf a primit sacramentul confirmării în cadrul unei ceremonii desfășurate la parohia Old Mission Santa Inés din Solvang, California. Acesta este același loc de cult unde actorul a făcut inițial pregătirile pentru rolul său în filmul „Padre Pio”.

Shia LaBeouf a dezvăluit anterior motivele pentru iubește catolicismul

În iunie anul trecut, LaBeouf a împărtășit detalii despre peripețiile sale din timpul filmărilor și a expus motivele pentru care iubește catolicismul.

„Este o presiune enormă, dar nu a făcut decât să servească filmului. Sunt scene în care alergăm în masă şi nu sunt actori în scaune. Aceştia sunt oameni cu frică de Dumnezeu care îl iubesc pe Pio şi simţi asta, iar asta nu face decât să sporească miza” a spus Shia LaBeouf.

„Niciodată, în întreaga mea carieră, nu am fost pe un platou de filmare unde filmul să fie mai uşor de realizat”.

LaBeouf a adăugat: „Cred că am făcut un film frumos ca urmare a faptului că i-am urmat învăţăturile şi ne-am aplecat cu adevărat asupra modului pragmatic în care a abordat lumea. Probabil că acesta este motivul pentru care iubesc catolicismul, pentru că este atât de nebunesc”, potrivit CNA.