Accident cumplit la Bran. Două persoane au rămas încarcerate

Accident cumplit la Bran. Două persoane au rămas încarcerate SMURD. Sursa foto: Arhiva EVZ

Accidentul a avut loc în această dimineață în localitatea Bran, aproape de hotelul Maridor. În urma impactului dintre două autoturisme, patru persoane au fost rănite grav.

Un accident grav a avut loc în această dimineață în zona localității Bran. Două autoturisme s-au ciocnit în dreptul unui complex hotelier. Patru persoane au fost grav rănite în urma impactului,  iar două dintre acestea au fost prinse între fiarele contorsionate.Un elicopter SMURD a fost trimis la fața locului.

Accident grav la Bran. Două persoane au rămas încarcerare

O autoutilitară și un autoturism  s-au ciocnit pe DN 73 Râşnov – Moieciu, în zona localităţii Bran. În urma impactului, patru persoane au fost grav rănite.

„O autoutilitară şi un autoturism au fost implicate într-un accident pe DN 73 Râşnov – Moieciu, în zona localităţii Bran, judeţul Braşov, circulaţia fiind oprită pentru desfăşurarea intervenţiei medicale şi cercetarea cauzelor producerii coliziunii”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Ne puteți urmări și pe Google News
Accident cumplit la Bran. Două persoane au rămas încarcerate

Accident Tohanul Nou. Sursa foto: Info trafic Facebook

A fost solicitat elicopterul SMURD

În urma impactului dintre autoutilitară și autoturism, au rezultat patru victime, două dintre acestea fiind prinse între fiarele contorsionate. La fața lpcului a fost solicitat elicopterul SMURD, precum și 3 echipaje SMURD, o ambulanta SAJ, o autospeciala de descarcerare și o autospeciala cu apă și spumă.

De asemenea, la locul în care s-a produs accidentul au ajuns și mai multe echipaje ale Poliției Rutiere, dar și din partea Serviciului Criminalistic. Oamenii legii încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Accident cumplit la Bran. Două persoane au rămas încarcerate

Accident Bran. Sursa foto: Info Trafic Facebook

Accident pe DN 73 Râșnov-Moieciu

Echipele de intervenție au reușit să extragă toate victimele prinse între fiarele contorsionate. Acestea au fost transportate la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Conform primelor informații, două dintre acestea sunt inconștiente, însă prezintă semne vitale. Celelalte două persoane implicate în accident au suferit mai multe traumatisme.

Traficul în zonă este blocat.

La început de an, un alt accident a avut loc în Capitală.  Un bărbat care ieșise la plimbare cu câinele pe Calea 13 Septembrie a fost lovit din plin de o motocicletă care circula cu viteză. În urma impactului, victima a murit pe loc.