Alexia Eram și Mario Fresh, despărțiți de Revelion. Fata Andreei Esca, lăsată singură

Alexia Eram și Mario Fresh, despărțiți de Revelion. Fata Andreei Esca, lăsată singură Alexia Eram a dezvăluit cine a ajutat-o în procesul de învățare. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Alexia Eram și Mario Fresh au petrecut Revelion separat. Nu este pentru prima dată când artistul o lasă singură pe fiica Andreei Esca în noaptea dintre ani.

Alexia Eram și Mario Fresh au petrecut Revelion separat și anul acesta. Cei doi sunt împreună de șapte ani, dar foarte rar au petrecut noaptea dintre ani împreună din cauza artistului care are concerte.

Pe 31 decembrie, Mario Fresh a susținut o serie de recitaluri, așa cum fac mai toți cântăreții de Revelion. Alexia s-a dus cu prietenii săi la o petrecere și a încercat să se distreze fără iubitul său. Cu toate acestea, la miezul nopții dintre ani, cei doi au postat un mesaj emoționant.

Alexia Eram. mesaj de dragoste pentru Mario Fresh

„La mulți ani! Te iubesc”, i-a transmis, de la depărtare, fiica Andreei Esca lui Mario, pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

„La mulți ani din cort, înainte de concert. Vă iubesc! Vă doresc sănătate! Pe restul vi le rezolvați oricum”, a transmis și Mario Fresh. El a postat și câteva poze cu iubita lui.

Alexia Eram nu are în plan să se căsătorească

Recent, Alexia a declarat că foarte multă lume o întreabă când se căsătoște și când face un copil cu Mario Fresh. Fiica Andreei Esca a spus că este mult prea tânără pentru așa ceva și că preferă să se bucure de relația ei.

„Când ne căsătorim, când o să avem un copil. Lucrurile trebuie să se întâmple când trebuie să se se întâmple, suntem foarte tineri. Adică, ne întrebau asta de când aveam 18 ani, când facem un copil. Adică, pe bune, eram încă la facultate. Cred că toate vin la timpul lor. Momentan suntem foarte bine”, a declarat Alexia pentru Antena Stars.

Mario Fresh și Alexia Eram

Alexia Eram și Mario Fresh, despărțiți de Revelion. A lăsat-o singură. Sursa foto Instagram

Andreea Esca o susține

Și Andreea Esca consideră că fiica este prea tânără pentru căsătorie. Ea a spus că își dorește ca Alexia să fie fericită și că nu vrea să o forțeze să își întemeieze o familie.

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atât timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca.