Sorin Ovidiu Bălan, editorialist EVZ, la un pas de tragedie în noaptea dintre ani

Sorin Ovidiu Bălan, editorialist EVZ, la un pas de tragedie în noaptea dintre ani Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Situație neplăcută pentru jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan. Pompierii, echipajul SMURD și polițiștii au sosit la locul incidentului.

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan, colaborator și al evz.ro, a avut parte de un incident neplăcut în drum spre locul unde voia să sărbătorească Anul Nou.

Mașina sa ar fi putut lua foc

Acesta se îndrepta spre o cabană la munte, când mașina sa a avut o defecțiune tehnică și a început să degaje fum. Din fericire, nu a fost vorba de un incendiu, ci doar de o problemă la motor.

Jurnalistul a alertat autoritățile, sunând imediat la 112, care au sosit prompt la locul incidentului. Pompierii, un echipaj SMURD și polițiștii din Predeal au verificat starea mașinii și a șoferului, care nu a suferit nicio vătămare, potrivit

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mulțumesc pompierilor, echipajului SMURD și polițiștilor din Predeal, care au intervenit rapid și am evitat un posibil dezastru. La mulți ani, oameni buni!”, a declarat Bălan pe rețeaua de socializare Facebook.

Sorin Ovidiu Bălan a mai fost la un pas de accident rutier

Sorin Ovidiu Bălan, invitat la emisiunea lui Mirela Vaida, a povestit că a fost implicat într-un accident rutier minor pe drumul spre platou: „Înţeleg că pe drumul spre noi, ai avut şi un cumplit accident rutier. Cumplit, în sensul că a trebuit să vină poliţia. Ce s-a întâmplat? Dar la corp eşti bine?".

Acesta a spus că nu a suferit nicio leziune, dar că a fost deranjat de atitudinea celorlalți șoferi, care au încercat să-l învinovățească pe el.

Poliția a intervenit și a clarificat situația. „Sunt tot felul de şoferi pe stradă. Ce m-a enervat tupeul ălora, că mai aveau puţin şi spuneau că eu am dat cu spatele. A fost un poliţist extrem de expeditiv", a spus editorialistul EVZ în 2017. Potrivit Gândul,  jurnalistul a scăpat teafăr dintr-un alt incident rutier, petrecut noaptea trecută a Revelionului 2024.