Simona Halep, marea absentă de la căsătoria lui Ianis Hagi. Nimeni nu se aștepta

Simona Halep, marea absentă de la căsătoria lui Ianis Hagi. Nimeni nu se aștepta Simona Halep. Sursa foto: Arhiva EVZ

Simona Halep nu a participat nici la cununia civilă a lui Ianis Hagi și nici la petrecerea cu 400 de invitați de după. Jucătoarea de tenis a fost marea absentă a evenimentului, astfel că a dat naștere la tot felul de speculații.

Simona Halep, marea campioană de tenis, a fost absentă de la cununia civilă a lui Ianis Hagi. Ea nu a participat, nici mai târziu, la petrecerea organizată de acesta. Imediat au apărut speculațiile, dat fiind că Gică Hagi, tatăl proaspătului însurățel, a fost prezent la căsătoria ei cu Toni Iuruc.

Simona Halep absentă de la cununia lui Ianis Hagi

Campioana de tenis nu a fost prezentă la cununia lui Ianis Hagi. În schimb, la eveniment au fost prezenți părinții Simonei, Stere Halep și soția sa.

Ianis Hagi și aleasa inimii sale, Elena Tănase, s-au căsătorit civil chiar în ziua de Crăciun. După ceremonialul de la Starea Civilă, cei doi și-au invitat apropiații și rudele la o petrecere, într-un local select. Au fost invitați și au participat în jur de 400 de persoane, la această petrecere. Nu, însă, și Simona Halep.

Între invitați s-au aflat Gigi Becali și Gică Popescu, alături de soțiile lor, dar și alți sportivi și oameni importanți din afaceri și din sport.

Pe de altă parte, absența marii campioane de tenis a fost observată de mai toată lumea.

Speculații pe seama absenței Simonei

Campioana de tenis nu a participat la căsătoria lui Ianis Hagi, cel mai important eveniment monden a finalului de an. În schimb, părinții săi au fost prezenți, așa cum Gică Hagi, tatăl mirelului a fost prezent la cununia civilă a Simonei cu Toni Iuruc.

Simona Halep se pregătește, în această perioadă, pentru audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, în Elveția. Procesul a fost programat pentru luna februarie. Iar jucătoarea de tenis speră să obțină o reducere a perioadei de suspendare de patru ani. Dacă va reuși, s-ar putea întoarce curând pe terenul de sport.

Audierile la Tribunalul de Arbitraj Sportiv au fost programate pentru prima parte a lunii februarie.

În acest context, este foarte posibil ca Simona Halep să evite evenimentele mondene pentru a nu se expune înainte de proces.

Simona Halep suspendată pentru dopaj

Jucătoarea de tenis a primit o suspendare de patru ani după ce, în organismul său, a fost depistată o substanță interzisă. Este vorba de Roxadustat, o substanță interzisă sportivilor de performanță.

Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului –ITIA a decis ca Simona Halep să nu mai joace tenis timp de patru ani, după analiza cazului sportivei. Jucătoarea de tenis nu a putut accepta verdictul și, astfel, a contestat decizia cu apel.

Urmează un nou proces la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne – TAS, programat între 7 și 9 februarie 2024.