Kate Middleton l-a înşelat pe William cu fostul iubit. O prietenă dă totul în vileag

Kate Middleton l-a înşelat pe William cu fostul iubit. O prietenă dă totul în vileagKate Middelton și William. Sursa foto: Arhiva EVZ

Kate Middleton l-ar fi înșelata pe William după ce s-au despărtit. Sunt noi dezvăluiri făcute de o prietenă în care spune că prinţesei i-ar fi fost greu să renunţe la acel bărbat pentru Prințul William.

Kate Middleton a trecut cu greu peste despărțirea de un bărbat cu care a avut o legătură înainte de Prințul William. O prietenă de-ale lui Kate a povestit, pentru Mail on Sunday, despre relația dintre Prințesa de Wales și Harry Blakelock.

Kate Middleton a trecut cu greu peste marea ei iubire

Prietena ei a spus că aparent, Harry nu era la fel de îndrăgostit de Kate precum era ea de el. Sursa citată a susținut că s-a jucat cu sentimentele viitoarei prințese și, în cele din urmă prințesa a pus capăt relației, deși spera la o reconciliere.

„Când erau la școală, ea vorbea mereu despre cum l-ar putea recuceri”, a spus prietena lui Kate

La început, Prințesa de Wales nu a fost impresionată de Prințul William. În cele din urmă, Kate Middleton a fost curtată de Prințul William. Aceeași sursă a spus că nu a fost neapărat impresionată de avansurile sale la început.

„Prințul William și-a exprimat un pic de interes. Nu era foarte sigură că era interesată de el”.

În cele din urmă, totuși, perseverența lui Williams a dat roade. Cuplul regal s-a căsătorit în 2011 și de atunci a avut trei copii, inclusiv pe al doilea în linia de succesiune la tron, Prințul George, cu care se pare că discută deja despre relațiile și obligațiile sale viitoare.

Cei doi s-au despărțit în 2007, după o ceartă de Crăciun

În timp ce William și Kate Middleton sunt adesea considerați a fi un cuplu perfect, relația lor nu a fost lipsită de provocări. Se pare că cei doi au trecut printr-o perioadă dificilă în 2006. William nu a putut să petreacă sărbătorile de Crăciun alături de iubita sa, deoarece numai cuplurile căsătorite au fost invitate la sărbătorile reginei de la reședința din Sandringham.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Kate Middleton. Sura foto: Facebook

Se pare că William a încercat să o „înduplece” pe Kate, sugerând să petreacă Anul Nou împreună. Dar se pare că actuala Prințesă de Wales a refuzat.

„William a avut o discuție cu tatăl său și cu bunica lui despre viitorul lui cu Kate. Ambii l-au sfătuit să nu se grăbească”, a scris autoarea regală Katie Nicholl în cartea sa „The Making of a Royal Romance”.

Kate Middleton şi William s-au căsătorit după patru ani de relaţie

Decizia lui William de a-și anula planurile a supărat-o atât de mult pe Kate Middleton, încât s-a raportat că cei doi s-au despărțit în 2007. Cu toate acestea, despărțirea a fost de scurtă durată, deoarece s-a împăcat în același an. Patru ani mai târziu William și Kate s-au căsătorit.

După mai bine de 10 ani de căsnicie și trei copii, Prințul și Prințesa de Wales formează un cuplu solid. Așa că este ușor să uiți că nu a fost totul simplu pentru ei în anii înainte de căsătorie.