Motivul neașteptat pentru care Oana Zăvoranu l-a iertat pe Alex Ashraf

Motivul neașteptat pentru care Oana Zăvoranu l-a iertat pe Alex Ashraf De ce l-a iertat Oana Zăvoranu pe Alex Ashraf. Și partidele de amor au contat. Sursa foto: Instagram

Oana Zăvoranu a decis să-i mai dea o șansă soțului său, Alex Ashraf, după ce a înșelat-o. Și partidelor de amor pe care le-au făcut împreună ar fi convins-o pe brunetă să-l ierte.

Oana Zăvoranu l-a iertat pe Alex Ashraf chiar dacă a înșelat-o și i-a cheltuit banii. Ea a declarat că acesta iubirea vieții ei și Dumnezeu i-a unit. Bruneta a mai spus că dragostea adevărată învinge de fiecare dată.

„Pentru că este iubirea vieții mele și sufletul meu pereche. Pentru că am simțit că și el își dorește asta mult. Pentru că Dumnezeu ne-a unit și… pentru că nu mor vulturii când vor fluturii”, a spus Oana Zăvoranu.

Alex Ashraf, suficient de dotat pentru Oana Zăvoranu

Oana a recunoscut că Alex Ashraf este dotat și că știe să fie tandru în pat. Aceasta a mai spus că apreciază la soțul său că nu insistă să facă amor când vede că ea nu are chef. Bruneta este de părere că așa trebuie să se comporte un bărbat adevărat.

Ne puteți urmări și pe Google News

„E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat", a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii„Refresh by Oana Turcu” de laAntena Stars.

Alex Ashraf oana zavoranu

De ce l-a iertat Oana Zăvoranu pe Alex Ashraf. Și partidele de amor au contat. Sursa foto Arhiva EVZ

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat

Bruneta a mai spus că nu l-a iertat ușor pe Alex Ashraf și că și-a dorit să vadă că își dorește cu adevărat să se împace cu ea. Aceasta a declarat că amanta soțului să nu mai există în viața lor și că nu îi va mai deranja.

„Da, ne-am împăcat. Alex s-a întors acasă acum zece zile, suntem împreună. De o lună tot vorbeam să ne împăcăm…. A insistat și el și mă bucur că mi-am dat seama că își dorește la fel de mult ca și mine această împăcare. Am luat totul de la 0. Amanta e moartă și îngropată, nu mai există”, a declarat Oana.

Și-a recunoscut greșelile

Oana a mai spus că soțul său a recunoscut că a greșit și că și-a dat seama că era să piardă un ceas Rolex pentru un Cassio. Aceasta a declarat că relația lor avea nevoie de un restarat și că acum sunt mai bine ca niciodată.

„Alex și-a recunoscut greșelile, mi-a zis te iubesc. Noi nu reîncălzim nici o ciorbă. Cred că, dacă uiti poți să și ierți! Noi suntem doi oameni maturi. Nu ne-a obligat nimeni să ne împăcăm și să renunțăm la divorț. Suntem ca la început, fără trecut. Ne redescoperim, eu am fost singură în perioada asta. Relația noastră avea nevoie de un restart. El a avut posibilitatea în tot acest timp să-și dea seama că dai un diamant pw un șift și nu dai un Rolex pe un Cassio. Când mergi o săptămâna cu Lastunul, îți dai seama de Merțan”, a declarat Querida.