Tzancă Uraganu, scandal la un eveniment. Și-a dat violonistul afară, în fața tuturor

Tzancă Uraganu, scandal la un eveniment. Și-a dat violonistul afară, în fața tuturor Tzancă Uraganu, la DIICOT. N-a scăpat nici acum de problemele cu interlopii. Sursa foto: Facebook

Popularitatea lui Tzancă Uraganu a cunoscut o creștere rapidă în ultimii ani, fapt pentru care primește numeroase invitații la evenimente alături de formația sa. Prin participarea la acestea, reușește să obțină și venituri semnificative.

Recent, în cadrul unui eveniment la care a fost prezent Tzancă Uraganu, a avut loc un incident în fața publicului prezent.

Se pare că un membru al formației, responsabil cu vioara, nu și-ar fi putut susține interpretarea pe scenă din cauza presupusei influențe a drogurilor, conform acuzațiilor formulate chiar de către manelist.

Tzancă Uraganu și-a dat afară violonistul, direct de pe scenă

Cu o mare indignare față de întreaga situație, Tzancă a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Mesaj pe care ulterior l-a șters.

Ne puteți urmări și pe Google News

În cadrul acestuia, manelistul i-a avertizat pe toți prietenii săi că vor deveni dușmani în cazul în care îl vor implica în evenimente festive pe cel dat afară.

Tzancă Uraganu dorește ca violonistul său să-și rezolve neînțelegerile existente cu el, după care fiecare să-și urmeze propriul drum în viață.

„Cer scuze de la oameni pentru postarea asta! Ionuț cu vioara, STICLARU, de azi înainte nu va mai călca cu mine nicăieri pentru că a intrat într-o năpastă foarte gravă de droguri! Mai exact, la nunta asta, eu deja venisem pe scenă și el căuta droguri să-și facă sticla. A sărit la tac-su la bătaie și nimeni nu-l mai recunoaște. Am vocalele!

De mâine o să revin cu detalii. Toți am greșit și ne-am reparat, dar el nu-și mai vede viața fără droguri! Cine îl va lua la vreo cântare până nu-și încheie socotelile cu mine, va fi dușmanul meu. (…) Familia lui, vă dau un sfat, rugați-vă pentru el că e un caz pierdut”, se arăta în postarea lui Tzancă, ștearsă ulterior.

Tzancă, ironizat după ce a ocupat loc la low-cost în avion

Recent, Tzancă Uraganu a reacționat spontan la criticile celor care l-au acuzat că a ales un loc cu tarif redus în avion. Artistul a detaliat realitatea situației și i-a ironizat pe cei care au exprimat comentarii negative.

Manelistul și-a exprimat ironia față de cei care l-au criticat. A dezvăluit că a ales un bilet la low-cost pentru că a achiziționat și alte 15 bilete dus-întors pentru formația sa.

Artistul subliniază că prioritățile sale în avion sunt odihna și că nu acordă atenție altor aspecte.

Relația dintre Tzancă Uraganu și Florin Salam

Florin Salam și-a câștigat reputația de „regele lăutarilor”, dar se pare că generația tânără vine tare din urmă.

Florin Salam a discutat despre rivalitatea sa cu tânărul Tzancă Uraganu într-un interviu la un post de televiziune.

Întrebat de jurnalista Denise Rifai dacă simte vreo amenințare din partea noii generații, Salam a răspuns că nu intenționează să se angajeze într-o competiție pentru vizualizări.

Sursa foto: Instagram tzanca__uraganu

Sursa foto: Instagram tzanca__uraganu

Manelistul își exprimă dorința de a cânta la cât mai multe evenimente. El a subliniat că, în prezent, tronul său nu este pus în pericol. Mai mult, Salam remarcă diferențele de stil dintre el și Tzancă.

Mie n-o să-mi ia fața niciodată. Nici lui nu poate să-i ia fața nimeni. Ce face el îi stă bine lui, n-o să-i stea bine la nimeni. Ce fac eu e altă treabă”, a spus Florin Salam despre Tzancă Uraganu.