Irinel Columbeanu, la mila lui Leo de la Strehaia. Ce se întâmplă la azil

Irinel Columbeanu, la mila lui Leo de la Strehaia. Ce se întâmplă la azil Irinel Columbeanu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Fostul milionari de la Izvorani a fost vizitat la căminul de bătrâni de mai multe persoane publice. Printre acestea se numără și controversatul Leo de la Strehaia.

Irinel Columbeanu este internat la azi de câteva săptămâni. Fostul soț al Monicăi Gabor este internat în cadrul unității respective din cauza stării de sănătate pe care o are. Pentru că a rămas fără bani, fostul milionar este ajutat de prieteni.

Irinel Columbeanu, ajutat de directorul azilului

Vremurile în care fostul afacerist conducea mașini de lux și avea numeroase femei frumoase în jur au apus. Irinel Columbeanu a ajuns să trăiască într-un cămin de bătrâni din afara Bucureștiului. Unitatea este aceeași în care și tatăl lui a fost internat în ultimii ani de viață.

Fostul soț al Monicăi Gabor este ajutat de câțiva prieteni apropiați. Printre aceștia se numără și directorul azilului în care locuiește. Ion Cassian a promis că îl va ține pe Irinel Columbeanu în cadrul unității, chiar dacă nu va putea să își achite taxa de internare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Leo de la Strehaia a vrut să îi ofere 100 de milioane

Printre vedetele care s-au oferit să îl ajute pe fostul milionar de la Izvorani se numără și Leo de la Strehaia. Acesta i-a făcut o vizită la azil pentru a-i oferi o sumă de bani.

Pe lângă suma respectivă, Leo de la Strehaia a vrut să îi ducă lui Irinel Columbeanu și mai multe alimente. Gestul ar fi fost inițiat de către sora milionarului din Strehaia. Femeia l-a invitat pe Columbeanu să locuiască în casa ei. De altfel, aceasta i-a propus să îl ia de soț.

„Am venit să îi dăm și lui 100 de milioane plus ce i-a adus Olga să îl ajutăm. Suntem aici să îl ajutăm”, a spus acesta.

Leo de la Strehaia a plecat dezamăgit de la poarta azilului în care este internat Irinel Columbeanu. Ajutorul pe care acesta a vrut să i-l ofere nu a fost primit.

„Nu ne-au lăsat. Lăsați lumea care vrea să-l ajute”, spune Leo de la Strehaia.

Irinel Columbeanu a refuzat ajutorul din partea lui Leo de la Strehaia

Sursa foto: Instagram Leo de la Strehaia

Irinel Columbeanu primește o pensie de 2000 de lei

După ce a pierdut o avere impresionantă, fostul milionar primește o pensie de 2000 de lei. Taxele de internare și asistență medicală în cadrul unității în care acesta este internat se ridică la 7000 de lei. Deși fosta lui soție trăiește în lux, aceasta nu s-ar fi oferit să îl ajute. Singura care i-ar fi oferit un ajutor financiar lui Irinel este chiar fiica lui, Irina.