Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco și-au deschis televiziune ca să contracareze zvonurile despre relația lor

Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco și-au deschis televiziune ca să contracareze zvonurile despre relația lor Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco. Sursa foto: Arhiva EVZ

Lovitură de palat, s-ar putea spune despre inițiativa prințului și prințesei de Monaco de a deschide un post tv național, pe fondul zvonurilor despre starea căsătoriei lor.

Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco , care sunt părinții gemenilor în vârstă de opt ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella, au fost în centrul speculațiilor după ce articole din mass-media europeană au susținut că Charlene locuia în Elveția și îl vede pe soțul său Albert doar "prin programare".

O altă sursă, citată de media, susținea că Charlene a promis că se va întoarce la Monaco în ocazii oficiale și că, după „exilul” din țara natală, i se permite să-și vadă copiii mai des, prinții împărțind îngrijirea copiilor.

Charlene și-a șters contul de Instagram luna trecută, ceea ce a dus la întrebări suplimentare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Evenimente majore pentru a stopa zvonurile

În urmă cu patru luni, prințesa Charlene și prințul Albert de Monaco au apărut în public cu copiii lor pentru prima dată de când palatul princiar a fost forțat să nege noi zvonuri legate de faptul că mariajul cuplului suveran ar fi pe punctul de a se sfârși. Familia princiară și-a făcut apariția alături de gemenii lor de opt ani, Jacques și Gabriella, la un meci din cadrul Turneului de Rugby Sainte Devote.

Apoi, din aceleași considerente, cuplul princiar a făcut front comun și, în iulie, s-a lăsat fotografiat în timp ce se relaxau la plajă și pe un iaht în Corsica.

 

Familia regală a Principatului Monaco

Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco, apariția de la lansarea postului TVMonaco

Prințesa Charlene de Monaco a avut sâmbătă o apariție la televiziune alături de soțul ei, prințul Albert, după ce vineri cei doi au patronat lansarea TVMonaco. Acest post va difuza o gamă largă de programe, inclusiv actualități, talk-show-uri, mediu și sport, în încercarea de a promova cultura monegască.

Prințul și prințesa de Monaco, în studioul știrilor noului post TV

Prințesa Charlene, în vârstă de 45 de ani, a părut tensionată în timp ce stătea alături de prințul Albert, în vârstă de 65 de ani, și au fost intervievați.

Ce se întâmplă la Monaco

Prințul Albert a declarat reporterului MonacoTV: "Sunt foarte mândru să fiu aici cu prințesa Charlene pentru a începe această frumoasă aventură, acest canal TV care va extinde importanța acestui principat în întreaga lume. Și sunt sigur, având în vedere cât de modernă este această configurație, că va exista o calitate foarte înaltă a programării, un da important pentru rezidenții din Monaco, dar și pentru toți cei cărora le place principatul și Riviera din întreaga lume, așa că este o mare bucurie să fiu aici".

Charlene a adăugat pe scurt: "Felicitări - și toate cele bune pentru viitor".

Palatul a împărtășit, de asemenea, o fotografie a lui Albert cu brațul în jurul taliei soției sale, în timp ce erau făcute într-una dintre suitele de producție pentru a lansa oficial canalul trăgând o pârghie în jos.

Zvonurile care au circulat intens despre despărțirea cuplului regal

Zvonurile despre starea căsătoriei cuplului s-au perpetuat ani de zile, de când Charlene a plâns la nunta ei cu prințul Albert de Monaco, în 2011. Adevărul este că atunci, tânăra pințesă aflase de copiii pe care soțul ei îi avea din relații pasagere și pe care fusese nevoit să-i recunoască.

Fabrica de zvonuri a intrat în priză când Charlene a petrecut cea mai mare parte a anului 2021 departe de soțul ei, după ce s-a dus și a stat în Africa de Sud natală un an de zile, deși plecase pentru o lună. Ea nu a fost fotografiată în Monaco din ianuarie 2021 până în martie 2022, invocând o problemă a sinusurilor care a împiedicat-o să zboare.

La întoarcerea ei în principat, Albert a susținut că era "copleșită" și "bolnavă".

Prințul Albert și prințesa Charline într-o fotografie oficială

"Albert și Charlene sunt acum parteneri buni, au grijă pe rând de copii", a adăugat o sursă pentru ziarul german Bild.

Vorbind cu revista People la acea vreme, Albert a spus că reuniunea de familie din Monaco de săptămâna trecută a decurs inițial "destul de bine" în primele ore, dar apoi a devenit "destul de evident" că Charlene "nu se simțea bine".

Cuplul a fost în centrul zvonurilor despre despărțire

El a spus că soția lui "și-a dat seama că are nevoie de ajutor", adăugând: "Era copleșită și nu putea face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie".

Cuplul a fost în centrul zvonurilor despre despărțire, dar au negat întotdeauna că există o problemă cu căsnicia lor.