Italia. Mamă arestată pentru uciderea copilului. Fapta a fost premeditată

Italia. Mamă arestată pentru uciderea copilului. Fapta a fost premeditată Polițiștii din Italia au arestat o mamă, suspectă că și-a ucis propriul copil. Sursa foto: Dreamstime

O mamă a fost arestată, fiind acuzată că și-a ucis copilul. Aceasta le-a spus anchetatorii că este vorba despre un accident, însă polițiștii spun că este vorba despre o crimă cu premeditare. Camerele de supraveghere și autopsia au ridicat suspiciuni asupra mamei.

O mamă a fost arestată de polițiștii italieni, fiind suspectă că și-a ucis propriul fiu. Femeia de 38 de ani se afla în vacanță cu fiul, însă copilul trebuia să meargă în acea zi la tată, cel care avea custodia exclusivă. Mama a cerut ajutor și a povestit că micuțul a căzut și s-a lovit accidental, iar apoi a murit.

Femeia, cetățean cubanez, a spus personalului de la camera de gardă că în după-amiaza zilei de 16 august se afla cu fiul ei într-un parc din Tirrenia, Italia. În timp ce se juca, copilul a căzut de pe un tobogan, spunea mama. Peste noapte a început să se simtă rău și a murit la primele ore ale dimineții. Aceeași poveste a spus-o și ofițerilor care au mers la spital.

A fost efectuată autopsia, care pare să infirme povestea mamei. Examenele medico-legale au arătat leziuni foarte grave ale copilului, care l-ar fi împiedicat să se deplaseze independent.

Ne puteți urmări și pe Google News
Mama arestată spune că fiul ei a căzut de pe tobogan. Polițiștii nu cred această variantă

Mama arestată spune că fiul ei a căzut de pe tobogan. Polițiștii nu cred această variantă. Sursa foto: Dreamstime

Mama arestată, acuzată că și-a ucis fiul

În urma examenului medico-legal, anchetatorii au refăcut traseul femeii din acea zi. Potrivit camerelor de supraveghere, în după-amiaza zilei de 16 august, femeia și copilul ar fi intrat într-un bloc de locuințe din zona Borgo Cappuccini. După aproximativ 11 ore, femeia iese din bloc cu copilul la gâtul ei. Poliția din La Spezia spun că, cel mai probabil, micuțul era deja mort când au ieșit din bloc.

În urma anchetelor, ofițerii au spus că moartea poate fi atribuită unei acțiuni voluntare. Cel mai probabil este vorba despre o cădere de la înălțime, în interiorul blocului de apartamente. Anchetatorii au preluat probe biologice din interiorul clădirii, însă rezultatele examinării nu au fost publicate momentan.

Femeia nu a fost arestată pe loc. Polițiștii i-au cerut să nu părăsească Livorno, însă ea a încălcat această restricție. Ieri dimineață ea a fost văzută în Torino, iar polițiștii au arestat-o și dus-o la închisoarea Don Bosco din Pisa. Interogatoriul va avea loc în zilele următoare.

În Torino locuia tatăl micuțului. Copilul se afla în vacanță cu mama sa, iar în ziua în care a murit, aceasta ar fi trebuit să îl ducă înapoi la tatăl său. Cei doi sunt despărțiți, iar bărbatul avea custodia exclusivă a copilului, potrivit corrierefiorentino.corriere.it.