Un bărbat a fost lovit de fulger de două ori în 5 minute

Un bărbat a fost lovit de fulger de două ori în 5 minute Sursa foto: Wikimedia

Un chinez se poate considera extrem de norocos că este în viață după ce a fost lovit de fulger de două ori în mai puțin de cinci minute.

Bărbat lovit de fulger. Șansele ca o persoană să fie lovită de fulger în timpul vieții sunt de aproximativ 1 la 15.300, ceea ce este mult mai puțin decât pare, însă șansele de a fi lovit de fulger de două ori sunt semnificativ mai mici. Există un motiv pentru care se spune că fulgerul nu lovește niciodată în același loc de două ori.

Și totuși, uneori se întâmplă lucruri incredibile, cum ar fi ca o persoană să fie lovită de fulger de două ori în doar 5 minute. Liu Nan se afla în fața casei sale din Zunyi, provincia chineză Guizhou, în timpul unei furtuni, luna trecută. Dintr-odată a văzut o lumină albă înainte de a-și pierde cunoștința și de a cădea la pământ. Abia a avut timp să înregistreze ce s-a întâmplat când a văzut din nou lumina strălucitoare și a fost din nou doborât.

Bărbat lovit de fulger de două ori în 5 minute

Când s-a trezit în mod miraculos a doua oară, Liu și-a văzut soția și copiii copleșiți de frică în timp ce el zăcea la pământ. Știa că fusese lovit de fulger și a chemat imediat o ambulanță. Bărbatul de vârstă mijlocie a fost dus la un spital local, unde medicii au confirmat că fuseselovit de fulger nu o dată, ci de două ori. Acesta prezenta arsuri de gradul trei pe picioare, talie și fese.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am fost doborât imediat și a durat câteva momente până m-am trezit”, a declarat Liu. „Apoi, lumina a venit din nou, iar fulgerul a lovit în timp ce eu eram întins pe jos. Deși eram conștient că am fost electrocutat, nu știam că tot pământul era, de asemenea, electrificat”.

Trăsnetele provoacă de obicei leziuni grave la nivelul pielii victimei, iar cazul lui Liu Nan nu a fost diferit. Acesta s-a ales cu arsuri de gradul trei cu care încă se luptă. La aproximativ o lună de la supraviețuirea sa miraculoasă, rănile provocate de arsuri încă nu s-au vindecat. Din fericire, starea sa este acum stabilă și se poate considera norocos că este în viață. Sursa: odditycentral.com