Andreea Bălan, în al nouălea cer. Ce gest a făcut Victor Cornea

Andreea Bălan, în al nouălea cer. Ce gest a făcut Victor Cornea Victor Cornea și Andreea Bălan/ Sursa foto: Andreea Balan / Instagram

Andreea Bălan, în al nouălea cer după gestul lui Victor Cornea. Cântăreața a rămas fără cuvinte când a văzut cât de romantic este cel alături de care și-a revenit după divorț.

Andreea Bălan, în al nouălea cer după gestul lui Victor Cornea. Andreea Bălan jubilează datorită noului capitol în viața ei. După o perioadă teribilă după divorțul de actorul George Burcea, Andreea a trecut la un nou început, în care își pune toate speranțele.

Andreea Bălan a renăscut lângă tenismenul Victor Cornea

Artista pare să-și fi găsit în sfârșit fericirea lângă tenismenul Victor Cornea. Pare mai îndrăgostită ca niciodată, mai ales că iubitul ei face mereu gesturi uimitoare. Sportivul se dovedește un bărbat atent și manierat. Are grijă să își arate constant sentimentele față de junele Victor. Așa a făcut și recent, iar Andreea Bălan s-a arătat cât se poate de impresionată.

Artista își susține iubitul la turneele de tenis. Sursa: Andreea Bălan/ Instagram

La finalul lunii iunie, chiar de ziua sa de naștere, Andreea Bălan anunța că iubește din nou. Artista recunoștea că face pereche cu Victor Cornea și se declara îndrăgostită cu adevărat. Sportivul și-a declarat la rândul lui sentimentele public, iar gesturile de iubire sunt tot mai dese.

Ne puteți urmări și pe Google News

Declarația de dragoste a lui Victor Cornea

Atât Andreea Bălan, cât și Victor Cornea sunt destul de ocupați cu cariera, însă găsesc mereu timp pentru ei doi. Relația lor este presărată cu multe gesturi romantice. Chiar și atunci când lipsește, Victor nu neglijează să-și bucure partenera.

Recent, sportivul a trebuit să plece din țară, cu destinația US Open. Totuși, pentru ca iubita să nu îi simtă lipsa, jucătorul de tenis i-a trimis un buchet superb de flori. Atunci când a văzut surpriza, Andreea Bălan a fost în al nouălea cer. Mai mult, buchetul de flori imens pe care l-a primit cântăreața avea un mesaj, care a dat-o gata.

„Dor de tine. Te iubesc”, a scris Victor Cornea pe bilețelul ce a venit cu buchetul de flori.

„Ce frumos e! Deci Victor a plecat la US Open azi, l-am dus la aeroport și mi-a trimis acest buchet de flori”, a replicat imediat Andreea Bălan, când a văzut marea surpriză, potrivit Cancan.