Incendiu la un hotel din Băile Felix. Sunt cazați 600 de turiști

Incendiu la un hotel din Băile Felix. Sunt cazați 600 de turiști Sursa foto: arhiva EVZ

Un incendiu a izbucnit într-un din cele mai mari hoteluri din Băile Felix. Turiștii se evacuează singuri, pe scara de incendiu, în vreme ce pompierii încearcă să stingă flăcările.

Un incendiu a izbucnit într-unul dintre cele mai mari hoteluri din stațiunea Băile Felix, Hotel Mureș. Aici sunt cazați în jur de 600 de turiști, conform informațiilor furnizate de presa locală. Fumul foarte gros și dens se vede de la mare depărtare, de la kilometri Conform sursei citate, flăcările au cuprins două camere de la etajul al doilea al unității de cazare.

incendiu la un hotel din Băile Felix

Un incendiu a cuprins mai multe camere dintr-un hotel din Băile Felix. Sursa foto. Facebook

incendiu la baile Felix

Turiștii au coborât pe scara de incendiu ca să se salveze din flăcările provocate în hotelul Mureș din Băile Felix. Sursa foto: Captura video

Pompierii din cadrul Gărzii 1 Mai au intervenit cu mai multe mașini de stingere a flăcărilor, în vreme ce mai multe persoane au căutat să se salveze coborând pe scările de incendiu. Imagini cu aceștia au fost filmate și date publicității, de trecătorii care au văzut ce se petrece. Pe de altă parte, mai mulți turiști au sesizat la numărul de urgență 112 că în hotel este un miros de fum persistent.

„Incendiu violent la Hotel Mureş din Băile Felix”, a anunțat, joi, ISU Bihor, după izbucnire focului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai multe persoane au primit ajutor din partea medicilor

Medicii ajunși la fața locului cu ambulanțele solicitate la intervenție, la hotel, au acordat primul ajutor în cazul a două persoane, turiști, care au avut atacuri de panică din cauza incendiului. Potrivit unor surse din rândul turiștilor, focul ar fi izbucnit de la un fier de călcat uitat în priză, însă informațiile nu sunt oficiale.

Alina Butaci, reprezentant ISU Bihor a declarat că incendiul a fost izolat și că pompierii acordă primul ajutor. Potrivit spuselor sale, la etajul trei este un fum des, astfel că pompierii procedează la căutarea persoanelor cazate în camerele de pe palier care nu s-au putut evacua.

„Camerele sunt inundate cu fum la etajul trei și la etajul superior. Pompierii continuă căutarea turiștilor, în camerele de hotel”, a declarat reprezentata ISU Bihor.